2024/05/02
۱۴۰۳ پنج شنبه ۱۳ ارديبهشت
طرز تهیه کاچی ساده و مجلسی

طرز تهیه کاچی ساده و مجلسی

طرز تهیه کاچی ساده و خوشمزه

جامعه پویا -کاچی ساده یک دسر عالی و مقوی است که با کمی صبوری می توانید در خانه تهیه کنید.


مواد لازم برای تهیه کاچی ساده 


آرد برنج یا گندم    ۸ قاشق غذاخوری
شکر    ۶ قاشق غذاخوری
روغن یا کره    ۲ قاشق چایخوری
گلاب    ۱ قاشق غذاخوری
پودر هل    ۱ پنس
دارچین    نصف قاشق مرباخوری
زعفران دم کرده    ۱ قاشق غذاخوری
زردچوبه    نصف قاشق مرباخوری
آب    ۴ لیوان

کاچی ساده
طرز تهیه

 
ابتدا آرد را داخل قابلمه بریزید و خوب هم بزنید حرارت باید کم باشد تا آرد نسوزد وقتی بوی خامی آرد گرفته شد حالا کره را به آن اضافه کنید و دوباره هم بزنید به اندازه ای که آرد طلایی شود در ادامه پودر هل ، زعفران، زردچوبه و دارچین را اضافه کنید و هم بزنید. حالا نوبت اضافه کردن شکر است شکر را هم اضافه کنید و هم بزنید سپس آب را روی مواد بریزید و شعله را خیلی کم کنید در قابلمه را ببندید و مواد را رها کنید تا بپزد. بهتر است هر 10 دقیقه یکبار مواد را هم بزنید که ته نگیرد. به مدت 40 دقیقه روی حرارت بسیار ملایم مواد را قرار دهید تا بپزد در 10 دقیقه آخر می توانید گلاب را هم اضافه کنید. دوباره مواد را هم بزنید و 10 دقیقه صبر کنید. حالا کاچی شما اماده است می توانید نوش جان کنید. 
نکته 
در کاچی می توانید انواع آجیل را هم اضافه کنید. آجیل می تواند به صورت پودر یا پرک شده باشد. 
همچنین به سفتی دسر خود توجه کنید چون کاچی بعد از سرد شدن کمی سفت می شود پس موقعی که قصد خاموش کردن دارید توجه داشته باشید که خیلی سفت نشود

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.