2024/04/30
۱۴۰۳ سه شنبه ۱۱ ارديبهشت
طرز تهیه بیسکویت قلمی خیلی خوشمزه

طرز تهیه بیسکویت قلمی خیلی خوشمزه

طرز تهیه بیسکویت قلمی خیلی خوشمزه را اینجا بخوانید

جامعه پویا - بیسکویت قلمی یک بیسکویت بسیار ساده و آسان است که می توانید به راحتی در خانه آن را تهیه و مصرف کنید. 

 

مواد لازم برای تهیه بیسکویت قلمی 


آرد : 175 گرم 
پودر شکر 60 گرم 
کره : 125 گرم
زردهتخم مرغ : یک عدد
وانیل: یک نوک قاشق

طرز تهیه بیسکویت قلمی


طرز تهیه بیسکویت قلمی 


ابتدا زرده تخم مرغ را جدا می کنیم. سپس شکر را با کره مخلوط کرده و حسابی هم می زنیم تا خوب مخلوط شده و کف کند، حالا زرده تخم مرغ را هم اضافه می کنیم و دوباره هم می زنیم و در حالیکه همچنان هم می زنیم وانیل را هم اضافه می کنیم. حالا آرد را هم اضافه می کنیم و با هم زن همچنان می زنیم. وقتی خوب هم خورد حالا با دست حسابی ورز می دهیم.

بعد خمیر را با سلیفون می پیچیم و نیم ساعت داخل یخچال استراحت می دهیم. سپس خمیر را خارج می کنیم بعد کمی آرد روی میز می ریزیم و خمیر را روی آن باز می کنیم. خمیر را به اندازه گردوی بزرگ جدا می کنیم ، بعد روی میز ورز و قل می دهیم تا کاملا فرم گرفته و قلمی شود. سپس کف سینی فر را چرب می کنیم و خمیرهایی که به شکل قلم درآورده ایم را در سینی با فاصله مناسب می چینیم. 
بعد دمای فر را روی 175 درجه قرار می دهیم و به مدت 25 دقیقه در فر قرار می دهیم. حالا بیسکوییت ها آماده است. 


نکته 


می توانید بیسکوییت را با پودر قند یا شکلات آب شده تزئین کنید. 
شکر ریز هم برای تزئین بسیار زیباست. 

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.