2024/04/27
۱۴۰۳ شنبه ۸ ارديبهشت
ترفندهای سرآشپزها برای پخت سوپ مجلسی

ترفندهای سرآشپزها برای پخت سوپ مجلسی

اگر می خواهید سوپ مجلسی بپزید این مطلب را بخوانید

جامعه پویا -سوپ یک پیش غذای ساده نیست سوپ به دلیل اینکه مواد مغذی خوبی دارد می تواند یک وعده غذای عالی در فصل سرد سال باشد.سوپ مجلسی را با ترفندهای خاص باید پخت .


1-کره و لیموی تازه، طعم سوپ را بی نظیر خواهد کرد.
2-برای پخت سوپ جو با شیر ، حتما شیر را از قبل گرم کنید تا سوپ نبرد.
3-خامه را با کمی سوپ داغ مخلوط کرده و بعد به سوپ جو اضافه کنید.

سوپ مجلسی
4-جعفری را خوب ریز کنید و بعد روی سوپ جو بریزید.
5- دو قاشق سوپ خوری آرد ذرت یا گندم را در نصف لیوان  آب سرد حل کنید و برای غلیظ شدن به آن اضافه کنید.
6-برای این که سوپ زودتر پخته و احتمال ته گرفتن آن کمتر شود بهتر است از جوی پرک استفاده کنید.
7- حتما جوی پرک را از قبل در یک ظرف خیس کنید.


8-مقداری از سوپ را بردارید و با غذاساز پوره کنید ،سپس به سوپ اضافه کنید تا سوپ غلیظ شود.
9-هنگام پخت مرغ ، پیاز و سیب زمینی را به آن اضافه کنید تا آب مرغ طعم دار شود. می‌توانید به صورت درسته در آب بیندازید و به همان شکل بعد ازپخت از آب بیرون بیاورید.
10-اگر سوپ شما شور شد می‌توانید یک عدد سیب زمینی پوست کنده داخل آن قرار دهید و اجازه دهید تا 15دقیقه ای بپزد بعد آن را خارج کنید.

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.