جامعه پویا - ترشی زرد مجلسی یا هر رنگ ترشی دیگر را می توانید در پاییز تهیه و در کل فصلها استفاده کنید.
مواد لازم برای تهیه ترشی زرد مجلسی
گل کلم 2 کیلوگرم
بادمجان 800 گرم
خیار 500 گرم
کرفس 500 گرم
هویج 500 گرم
سیر 400 گرم
پیاز 400 گرم
سبزی ترشی 400 گرم
لبو 300 گرم
سیب زمینی ترشی 300 گرم
فلفل سبز تند به میزان لازم
سرکه به میزان لازم
نمک، گلپر و ادویه ترشی به میزان لازم
بیشتر بخوانید : طرز تهیه ترشی خیار فوری و خوشمزه
دستور پخت ترشی مخلوط
ابتدا گل کلم رابه قسمت های کوچکی تقسیم می کنیم و داخل آب ریخته و می شوییم تا گل و لای آن خارج شود. کرفس را شسته خرد می کنیم و برگ های آن را هم ساطوری می کنیم.
هویج، خیار، لبو، بادمجان، سیب زمینی ترشی را شسته و پوست می گیریم و به شکل نگینی برش می دهیم و روی پارچه ای تمیز پهن می کنیم تا رطوبت آن از بین برود. سیر را هم به صورت حلقه ای برش می دهیم.
سبزی ترشی را شسته و خیلی ریز خرد می کنیم و روی پارچه پهن می کنیم تا کاملا خشک شود.
سرکه را داخل پارچی ریخته و بنا به ذائقه نمک، گلپر و ادویه ترشی را به آن بیفزایید و خوب مخلوط کنید تا ذرات نمک در سرکه حل شود.
بیشتر بخوانید : طرز تهیه ترشی به بسیار خوشمزه و مجلسی +نکاتی که آشپزها بلدند
حالا داخل ظرف بزرگی تمام موادی را که جداگانه آماده کردیم را با هم مخلوط می کنیم. حالا داخل شیشه های تمیز و خشکی که آماده کرده ایم می ریزیم و لابه لای آن فلفل سبز می گذاریم و در نهایت با مخلوط سرکه روی مواد را می پوشانیم.
نکات مهم و فوت و فن تهیه ترشی مخلوط کارخانه ای
در صورت تمایل از 1 تکه نبات هم داخل ترشی استفاده کنید تا طعم سرکه را ملایم کند.
سبزی های این ترشی شامل: مزه، شوید، مرزه و نعنا می باشد.
در صورت تمایل 200 گرم موسیر هم می توانید داخل ترشی بریزید.
در صورت تمایل می توانید نیمی از ترشی را بدون لبو و با کمی زردچوبه تهیه کنید تا ترشی زرد رنگ داشته باشید.