2024/04/26
۱۴۰۳ جمعه ۷ ارديبهشت
پاپریکا چیست و چه خواصی دارد

پاپریکا چیست و چه خواصی دارد

پاپریکا نوعی ادویه است که در سراسر جهان از آن استفاده می‌شود. همه چیز درباره پاپریکا را در این مطلب بخوانید

جامعه پویاپاپریکا نوعی ادویه است که از آسیاب فلفل خشک شده به دست می‌آید و علاوه بر خواص بسیار زیادی که دارد رنگ غذا را هم بسیار زیبا می‌کند.

 

پاپریکا را می‌توان از  فلفل دلمه‌ای، فلفل تند تهیه می‌شود. در بسیاری از زبان‌های اروپایی، پاپریکا به خود کلمه فلفل (دلمه) گفته می‌شود. این ادویه برای افزودن رنگ، طعم و عطر در بسیاری از غذاها مورد استفاده قرار می‌گیرد. پاپریکا می‌تواند طیفی از طعم ملایم تا تند داشته باشد. طعم آن نیز از کشوری به کشور دیگر متفاوت است.

طعم پاپریکا در کشورهای مختلف متفاوت است ممکن است مردم کشوری ذائقه شان تند باشد پس پاپریکا آنها علاوه بر فلفل دلمه ای خشک شده مقداری فلفل تند آسیاب شده نیز دارد.

پاپریکا چیست

 

اگر در بازار پودر پاپریکا را نیافتید بسته به نوع ذائقه تان فلفل مورد نظر را انتخاب کنید و به صورت حلقه حلقه در فر قرار دهید تا خشک شود و سپس با آسیاب آن را خرد کنید.

 

از پاپریکا می توانید در تهیه سالاد استفاده کنید این گیاه مفید دارای کلروفیل و ویتامین پی (بیوفلاونوئیدها واقعا در گروه ویتامین ها قرار نمی گیرند اما بعضی مواقع با نام ویتامین P خوانده می شوند. بیوفلاونوئیدها برای جذب ویتامین C لازم هستند و این دو باید با هم دریافت شوند.)

پاپریکا دارای ویتامین k است که این ویتامین یکی از بهترین داروها برای رفع خونریزی و انعقاد است.

 

خواص پاپریکا

پاپریکا تحریک کننده ترشحات معده ای بوده و سوء هاضمه را به خوبی از بین می برد. از سبزی پاپریکا به شکل خام در تهیه سالاد نیز استفاده می شود

 

 

یکی از مصارف پاپریکا واسه برای سالاد سیب زمینی است. بعد از اماده کردن سالاد می‌توانید پاپریکا را به آن اضافه کند.

 

از گیاه پاپریکا می توانید در تهیه سالاد و انواع غذاها استفاده کنید این گیاه مفید دارای کلروفیل، ویتامین p و ویتامین k می باشد که ویتامین k یکی از بهترین داروها برای رفع خونریزی و انعقاد است.

 

این ادویه عطر و طعم خیلی خاصی دارد .به هیچ عنوان تندی ندارد و می توانید به میزان زیادی از آن در غذاها استفاده کنید که باعث قرمز شدن رنگ غذاها هم می شود.

 

خواص پاپریکا

ویتامین‌های پاپریکا

فلفل پاپریکا شامل مقدار فراوانی بتاکاروتین نیز هست (بتاکاروتین میتواند در بدن تبدیل به ویتامین A شود). فلفل دلمه‌ای، حاوی ویتامین B6 و اسید فولیك است كه در رفع گرفتگی رگ‌های قلبی و بیماری های دیابتی تاثیرگذار است. فیبر موجود در فلفل دلمه‌ای می تواند كلسترول را كه عامل دیگری برای ابتلا به حمله قلبی و سكته است، كاهش دهد.

این فلفل خواص ضدعفونی كننده نیز دارد. كپساسین موجود در فلفل، بویژه در فلفل معمولی، تركیب شیمیایی دارد كه موجب تحریك سیستم ایمنی شده و به این سیستم در حمله به عوامل عفونی كمك می‌كند.

 

 

.

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.