2024/04/28
۱۴۰۳ يکشنبه ۹ ارديبهشت
طرز تهیه سرکه سیب به شکل فوری و حرفه ای

طرز تهیه سرکه سیب به شکل فوری و حرفه ای

طرز تهیه سرکه سیب به شکل فوری و حرفه ای را اینجا بخوانید

جامعه پویا - سرکه سیب را به دو روش می توانید آماده کنید. اگر وقت و حوصله دارید سرکه سیب را با زمان بیشتر و کیفیت بهتر آماده کنید و اگر زمان ندارید به روش فوری آن را تهیه کنید.

 

مواد لازم برای تهیه سرکه سیب

سیب درختی (هر نوع سیبی که باشد فرقی ندارد)
شکر برای هر ۱۰ کیلو سیب نیم‌کیلو
آب بدون کلر و تصفیه شده که جوشیده و سرد شده باشد

 

سرکه سیب
طرز تهیه سرکه سیب


سیب‌ها را خوب بشویید و تمیز کنید. بعد چوب‌های آن را بگیرید و خرد کنید. در یک دبه بریزید به مقداری که یک سوم دبه خالی باشد. درِ دبه را نیمه‌باز بگذارید تا هوا داخلش جریان داشته باشد و مانع کپک زدنش شود.
دبه را در محلی گرم بین دمای ۲۵ تا ۳۰ درجه بگذارید. اگر آفتاب باشد هم زود ترش می‌شود و هم کرم نمی‌زند.
بعد از ۳ تا ۷ روز مگس سرکه جذب بوی میوه شده و درون سرکه تخم‌گذاری می‌کند. این امر باعث ترش و تیز شدن سرکه می‌شود.
مگس سرکه برای تهیه سرکه مفید است. ضمنا باید یک‌چهارم دبه خالی باشد.
بعد از ۵۰-۴۰ روز صاف کرده و سرکه را جدا کنید.

 


روش فوری تهیه سرکه سیب 


بعد از اینکه سیب ها را به خوبی شستید آب آن را بگیرید. بعد آب سیب را با یک نان لواش کامل در هر دبه بریزید. برای هر دبه یک نان کامل لازم است. 
بعد از دو هفته سرکه سیب شما آماده است. 
 

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.