2024/04/29
۱۴۰۳ دوشنبه ۱۰ ارديبهشت
طرز تهیه خیارشور صنعتی در خانه

طرز تهیه خیارشور صنعتی در خانه

طرز تهیه خیارشور صنعتی در خانه را با دستور تهیه عالی اینجا بخوانید.

جامعه پویا -خیارشور کارخانه ای یا خیارشور بازاری به سبکی خاص تهیه می شود. به همین دلیل هم خیارشوری که در خانه تهیه می شود با خیارشوری که در کارخانه تولید می شود به لحاظ طعم متفاوت است. 

بیشتر بخوانید : طرز تهیه خیارشور کارخانه ای و حرفه ای +نکاتی که تا به حال نشنیده اید

خیارشور فوری
مواد لازم برای تهیه خیارشور 


خیار ریز    ۵۰۰ گرم
آب    ۳ لیوان
نمک    ۳ قاشق غذاخوری
شوید، مرزه و ترخون    ۱۰۰ گرم
سبزی محلی بروجرد             200 گرم
سیر    ۳ حبه
فلفل سبز    ۲ عدد
نخود    ۴ عدد
سرکه سفید یا قرمز    ½ پیمانه

خیارشور صنعتی


طرز تهیه خیارشور


خیارشورهای کارخانه ای بسیار ترد و نرم و خوشمزه است. چون از دستور خاصی برای تهیه خیارشور استفاده می کنند. 
برای تهیه خیارشور کارخانه ای ابتدا باید نمک و آب وسرکه و خیار را در یک قابلمه بریزید و روی اجاق قرار دهید. 
هر چند دقیقه یکبار هم بزنید توجه داشته باشید شعله باید زیاد باشد. وقتی آب به نقطه جوش رسید و قل خورد باید زیر اجاق را خاموش کنید. 
حالا خیار را از آب دراورید و خشک کنید. سپس در ظرفی که در نظر گرفته اید بریزید و لایه به لایه سبزی ، فلفل، نخود و سیر  اضافه کنید. سپس آب نمکی که درست کردید را روی آن بریزید. آب نمک باید کاملا روی خیار را بپوشاند. 

بیشتر بخوانید : طرز تهیه خیارشور فوری


توجه داشته باشید نخود را به طور کامل به مواد اضافه کنید چون نخود در طول زمان گازی تولید می کند که باعث می شود تا خیارشور ترد شود.
در ظرف را محکم ببندید توجه داشته باشید تا قبل از رسیدن خیارشور به هیچ وجه نباید ظرف هوا بکشد. البته بهتر است از ظرف شیشه ای برای اینکار استفاده کنید اما اگرظرف شیشه ای نداشتید از ظرف پلاستیکی استفاده کنید اما توجه داشته باشید ظرف به هیچ وجه هوا نکشد. 
ظرف خیارشور را در جای خنک و تاریک قرار دهید. یک هفته بعد خیارشور کاملا آماده است. 

 


نکته


سبزی محلی بروجرد برای خیارشور بسیار مناسب است و آن را خوش طعم می کند. معروف بودن خیارشورهای بروجرد به همین دلیل است.
برای خیارشور از خیار بوته ای و خیلی ریز استفاده کنید. خیار بوته ای بافتی نرم دارد و بهتر از خیار درختی برای خیارشور است. ضمن اینکه بسیار هم خوش طعم است. 

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.