جامعه پویا -کوکوی پیازچه یک غذای بسیار خوشمزه و بدون گوشت است که خیلی سریع هم آماده میشود.
برای تهیه کوکوی پیازه چه حتما باید فوت و فن آشپزها را بلد باشید تا بتوانید یک کوکوی خاص و خوشمزه بپزید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه همبرگر خانگی، لذیذتر و خوشمزه به روش فست فودهای آمریکایی
مواد لازم
پیازچه ریز و ساتوری شده : نیم کیلو
گشنیزساتوری شده: 100 گرم
تخم مرغ: 4 عدد
آرد سفید :دو قاشق غذاخوری
نمک، فلفل، زنجبیل: هرکدام یک نوک قاشق
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کوکو سیب زمینی خوشمزه و خاص+نکاتی که آشپزهای حرفه ای توصیه می کنند
دستور پخت:
ابتدا پیازچههای نازک را که خوب خرد و ساتوری کردهاید در یک ظرف بریزید با نمک، فلفل، زنجبیل و آراد به خوبی مخلوط کنید و هم بزنید، حالا نوبت اضافه کردن تخم مرغهاست. تخممرغها را ابتدا در ظرفی جداگانه بشکنید و هم بزنید وقتی یک دست شد آن را به مواد اضافه کنید. حسابی هم بزنید. مواد شما نباید خیلی سفت یا خیلی شل باشد. اگر مواد سفت شد میتوانید باز هم به آن تخممرغ اضافه کنید اما اگر خیلی شل شد به آن پیازچه و آرد اضافه کنید.
تابه را با روغن حسابی داغ کنید و بعد مواد را در آن پهن کنید. وقتی حباب ها روی آمد یعنی یک طرف کاملا سرخ شده است. زیر اجاق را خاموش کنید، مواد مدلی که دوست دارید برش بزنید و بعد برگردانید دوباره زیر اجاق را روش کنید.تا طرف دیگر کاملا سرخ شود.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه گاتوی سیب زمینی غذای خاص ایتالیایی
نکته
میتوانید مواد را در قالب بریزید و سرخ کنید. قالبهای فلزی مخصوص اینکار را از لوازم شیرینی فروشی تهیه کنید.
بعضی افراد به کوکوی پیازچه سیر هم میزنند. از آنجایی که پیازچه خودش طعم تندی دارد اضافه کردن سیر میتواند غذای شما را تندتر کند بنابراین اگر تمایل به اضافه کردن سیر دارید حتما به این نکته توجه کنید.
زردچوبه یکی از ادویههایی است که خاصیت زیادی دارد اگر دوست داشته باشید میتوانید به مواد خود زردچوبه هم اضافه کنید غذا خوشطعم و خوشرنگ میشود.
کوکوی پیازچه یک غذای با طبع سرد است برای اینکه طردی غذا را بگیرید میتوانید به آن زیره اضافه کنید.