جامعه پویا - همبرگر خانگی یک غذای بسیار خاص و لذیذ و از البته سالم است که میتوانید آن را به راحتی در خانه تهیه کنید. بدون اینکه مضررات همبرگرهای کارخانهای را داشته باشد.
همبرگر های خانگی با چند فوت و فن ساده طعم همبرگر کارخانهای و کافهای را خواهد داشت با این تفاوت که مضررات آن را نخواهد داشت.
بیشتر بخوانید:طرز تهیه سوسیس بندری خوشمزه و خاص به روش ساندویچی ها
مواد لازم
گوشت گوساله همراه با چربی: 500گرم
فلفل قرمز تند دودی: یک پنس
پنیر چدار رنده شده:50 گرم
پنیر پارمزان:2 قاشق غذاخوری
پودر سیر:1 قاشق چایخوری سرخالی
فلفل سفید:نصف قاشق چایخوری
پودر سوخاری:1/5 قاشق غذاخوری
پیاز:4 عدد 30 گرمی
نمک و فلفل سیاه:از هرکدام 1 قاشق چایخوری
رزماری خشک خرد شده:کمی
بیشتر بخوانید: طرز تهیه فلافل آبادانی و نحوه سرو آن
طرز تهیه:
پیازها را پوست گرفته و داخل میکسر بریزید تا بخوبی خرد شده و کف کند.
در این مرحله گوشت ها را تکه تکه کرده و به همراه پیاز داخل میکسر بریزید و اجازه دهید تا بخوبی خرد شده و حالت چرخ کرده پیدا کند. مایه گوشتی را به یک کاسه منتقل کنید و همه ادویه ها را به آن اضافه نمایید.
در انتها پنیر چدار رنده شده و پنیر پارمزان را هم بریزید و مواد را چنگ بزنید تا یکدست شود. توجه داشته باشید حتما باید مواد شما هم بیاید و اگر شل باشد همبرگر شما وا میرود. وقتی مواد را به خوبی چنگ زدید چند بار با انگشت اشاره روی آن بکوبید اگر جای انگشت ماند یعنی هم نیامد و نیاز به ورزیدن دارد .هر بار به اندازه یک پرتقال از مواد بردارید و گرد کنید سپس داخل دستگاه برگر ساز قرار داده و به آن ها شکل دهید. میتوانید به صورت یک دست هم روی تابه بخوابانید
نکته
استفاده از پودر سوخاری برای این است که از منسجم شدن گوشت جلوگیری می کند و نمی گذارد گوشت لاستیکی شود و بهپف کردن گوشت کمک می کند اما در مصرف آن زیاده روی نکنید که برگر را خراب می کند.
اگر همبرگر شما خوب هم نیامد میتوانید از پودر سیبزمینی استفاده کنید با اینکار میتوانید
اگر می خواهید گوشت شما مزه بسیار عالی بگیرید بهتر است گوشت یک روز در داخل یخچال استراحت کند.
می توانید از ترکیب گوشت گوساله و گوسفندی استفاده کنید. یا گوشت مرغ استفاده کنید.
همبرگر رستورانی بدون هیچ مواد دیگری مانند آرد، تخم مرغ و.. درست می شود و اگر از این مواد استفاده کنید همبرگر به کباب تابه ای تبدیل می شود.
سعی کنید ازگوشت تازه استفاده کنید.
تهیه سس مخصوص بسته به ذائقه هر فرد متفاوت است ولی می توانید از پوره گوجه فرنگی به عنوان سس نیز استفاده کنید.