2024/04/27
۱۴۰۳ شنبه ۸ ارديبهشت
طرز تهیه کمپوت هلو خیلی خوشمزه و خاص به سبک کارخانه

طرز تهیه کمپوت هلو خیلی خوشمزه و خاص به سبک کارخانه

طرز تهیه کمپوت هلو خیلی عالی و خوشمزه را اینجا بخوانید

جامعه پویا -کمپوت هلو یک دسر عالی است که می توانید آن را تهیه کنید و برای مدت طولانی نگهداری کنید. 

 

مواد لازم کمپوت هلو


هلو    ۲ کیلوگرم
شکر    ۲ لیوان
آب    ۴ لیوان

طرز تهیه کمپوت


طرز تهیه کمپوت هلو


برای تهیه کمپوت هلو ابتدا باید شربت آن را درست کنید توجه داشته باشید شربت کمپوت با شربت مربا فرق می کند و شربت کمپوت باید حتما رقیق باشد. برای همین ابتدا شربت را آماده می کنیم. آب و شکر را روی اجاق قرار دهید و صبر کنید تا شکر کاملا آب شود.  چند قل که زد اجاق را خاموش کنید و صبر کنید تا شربت خنک شود. در این مدت هلو را بشویید و پوست بکنید تا پوست پرزدار آن از بین برود سپس از وسط نصف کنید و هسته را خارج کنید ، اگر هلو درشت است می توانید آن را چند قسمت کنید اگر ریز است دراوردن هسته و دو نیم کردن کافی است. 
یک قابلمه پر از آب کنید روی اجاق قرار دهید و صبر کنید تا بجوشد، حالا هلوها را داخل یک شیشه بریزید، آن را با شربت پر کنید، در را محکم ببندید و آرام در آب قرار دهید شعله اجاق باید کم باشد، یک ربع که گذشت شیشه ها را خارج کنید، در جای تاریک و خنک قرار دهید و 10 روز تا دوهفته آماده است و میتوانید استفاده کنید. 
نکته
اگر می خواهید برای مدت طولانی نگهداری کنید می توانید در یخچال قرار دهید. 
 

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.