جامعه پویا -دونات مرغ یکی از غذاهای جدیدی است که وارد سبد غذایی ایرانیان شده است. هرچند دونات مرغ غذای رایج مردم ایران نیست اما طعم خوشمزه آن باعث شده تا استقبال خوبی از آن بشود.
برای تهیه دونات مرغ که بسیار ساده و آسان هم پخته می شود می توانید از دستور پخت زیر استفاده کنید.
مواد لازم برای تهیه دونات مرغ
سینه مرغ چرخ شده : یک عدد
نان تست : ۸ ورق
سیب زمینی : ۱ عدد
تخم مرغ : ۲ عدد
جعفری تره و پیازچه ریز خردشده : ۱ پیمانه
شیر: ۱ پیمانه
نمک و فلفل ،آویشن و ادویه : به مقدار لازم
سیر رنده شده : ۳-۴ حبه
روغن : به مقدار لازم
آرد سوخاری : به مقدار لازم
طرز تهیه دونات مرغ
نانهای تست را در شیر خیس كرده و اجازه میدهیم تا نرم شود، بعد با دست فشار میدهیم و شیر اضافه آن را میگیریم.(توجه داشته باشید که نان ها نباید حالت خمیر پیدا کنند فقط در حد نرم شدن کافیست) سینه مرغ را چرخ میكنیم.
سیبزمینی پخته شده را نیز چرخ میكنیم، سپس مرغ، نان تست و سیبزمینی و سیر را مخلوط كرده، سبزیها را به آنها افزوده وتخممرغها را نیز میافزاییم. نمك، فلفل، آویشن و ادویهكاری را هم اضافه كرده و خوب هم میزنیم.
از مواد به اندازه یك گردو برداشته و در آرد سوخاری میغلتانیم، سپس وسط آنها را سوراخ كرده و در روغن داغ با حرارت ملایم سرخ میكنیم.
نکته
دونات مرغ را می توانید با سس قرمز میل کنید.
دونات مرغ یک غذای پرکالری است بنابراین بهتر است در وعده ناهار آن را میل کنید.
دونات مرغ اگر خیلی بزرگ باشد خوب مغز پخت نمی شود بهتر است آن را در مقدار کم قالب بزنید.