جامعه پویا -باقالی یک خوراکی خیلی خوشمزه و خاص است که در فصل سرما سرو می شود اما می توانید در خانه در هر فصلی بپزید.
مواد لازم برای تهیه باقالی خوشمزه
باقالی تازه یا خشک - ۵۰۰ گرم
فلفل تند - ۴ عدد
سرکه -۲ قاشق غذاخوری
گلپر - یک قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه - به مقدار کافی

طرزتهیه باقالی خوشمزه
1- ابتدا باقالی ها را تمیز کنید و بشویید، سپس آنها را درون یک ظرف پر از آب بریزید و اجازه دهید یک شب خیس بخورد. این کار باعث می شود که باقالی ها پف کند و حجیم تر شود.
2- پس از اینکه باقالی ها را به خوبی خیس کردید، آنها را آبکشی کنید و درون یک قابلمه بزرگ بریزید. قابلمه را تا نیمه پر از آب کنید و روی حرارت زیاد قرار دهید. در ادامه فلفل های تند را هم به باقالی ها اضافه کنید.
3- پس از اینکه آب به نقطه جوش رسید، حرارت زیر قابلمه را ملایم تر کنید و اجازه دهید باقالی ها به آرامی بپزد و طعم فلفل ها را جذب کند. هر چه زمان پخت باقالی ها بیشتر باشد، در پایان باقالی خوشمزه تری خواهید داشت.
4- پخت کامل باقالی ها حدودا ۲ تا ۴ ساعت زمان لازم دارد و بستگی به این دارد که با چه حرارتی باقالی ها را بپزید.در صورتی که کمبود وقت داشته باشید و بخواهید
باقالی ها سریع تر پخته شود می توانید از زودپز استفاده کنید.