جامعه پویا -پوست رنگی مرکبات میتواند بوی دلپذیری را به غذایتان بدهد. این روزها هم که پرتقال و لیمو مهمان همیشگی خانههاست میتوانید کمی حوصله به خرج دهید تا با پوست این مرکبات یک شیشه از بوی بهشت را در خانهتان داشته باشید. به طور معمول یک پرتقال یا لیموی متوسط حدود یک قاشق غذاخوری زست(پوست) میدهد. در ادامه این مطلب میخوانیم چطور پوست رنگی مرکبات را بگیریم و از آن استفاده کنیم.
پوست کردن پرتقال
لیمو و پرتقال را به کمک برس میوه خوب بشویید و خشک کنید. به وسیله یک رنده ریز میتوانید پوست لیمو و پرتقال را بگیرید. باید طوری از رنده استفاده کنید تا فقط پوست رنگی این مرکبات(بیرونیترین بخش آن) جدا شود. چاقو، رشتهکن و پوستکن هم میتواند کارتان را راه بیندازد و تنها تفاوتش این است که نوارهای بزرگتری به شما میدهد و استفاده از آن حوصله بیشتری میخواهد.

پوست لیمو؛ بازیگر نقش اصلی
پوست لیمو را میتوان بلافاصله به غذای پخته شده، ماست، سس سالاد، پاستا ،کیکها و شیرینیها اضافه کرد.
اسید موجود در پوست لیمو طعم غذا را زندهتر میکند. متعادل کردن طعمهای شور و شیرین یکی دیگر از نقشهای پوست لیموست. از آن جا که پوست مرکبات حاوی روغنهای بیشتری است، طعم و رنگ روشنتر و شدیدتری نسبت به آب میوه دارد، بدون این که ترشی اسید آن دهان را جمع کند.
ذخیره پوست خوشبوی مرکبات
استفاده از زست(پوست خشک ) لیمو و پرتقال هرچه تازهتر باشد بهتر است اما اگر وقت و حوصلهاش را ندارید، میتوانید رنده پوست رنگی چند لیمو و پرتقال را در یک کیسه پلاستیکی زیپدار یا ظرف کوچک در دار در یخچال نگه دارید و به مرور از آن استفاده کنید.
خشک کردن پوست رنگی مرکبات هم میتواند یکی از راهها باشد اما در این روش عطر پوست مرکبات کمتر از زست تازه است.