جامعه پویا -کوفته همدانی غذای محبوبی است که در روزهای تعطیل و دورهمی ها پخته می شود و بسیار هم آسان است.
مواد لازم برای تهیه کوفته همدانی
گوشت گوسفند یک کیلو
لپه ۲۵۰ گرم
پیازیک عدد بزرگ برای داخل کوفته و کمی سرخ کرده برای سس کوفته
نخود نیم کیلو
تخم مرغ یک دانه
برنج نصف لیوان
نمک،فلفل،زرد چئوبه ارده نخودچی دو قاشق غذا خوری
طرز تهیه کوفته همدانی
تخم مرغ پخته،آلو،گردو،پیاز تفت داده ، حالا گوشت را با پیاز میکس کرده ،نخود ،لپه، برنج را پخته و میکس میکنیم. همه مواد را باهم خوب ورز می دهیم از مواد هر اندازه که خواستیم برداشته و گرد می کنیم و وسط آن را گود می کنیم حالا وسط کوفته مواد را که برای میانه کوفته تهیه کرده بودیم گذاشته و می بندیم ،در دست گرد کرده در قابلمه که آب جوش و کمی نمک ،فلفل،زرد چوبه و کمی رب گوجه فرنگی و پیازداغ ریخته ایم وتفت دادیم تا «سس کوفته» درست شود ، میگذاریم تا پخته شود حرارت باید کم باشد. معمولا 40 دقیقه زمان لازم است که مواد بپزد. حالا کوفته شما آماده است می توانید نوش جان کنید.
نکاتی در مورد کوفته همدان
مصرف این غذا همراه با نان بوده و سبزیخوردن، ماست، دوغ و انواع ترشی نیز مطبوع و دل چسب بنظر می رسد.