جامعه پویا -کوفته همدانی غذای محبوبی است که در روزهای تعطیل و دورهمی ها پخته می شود و بسیار هم آسان است.
مواد لازم برای تهیه کوفته همدانی
گوشت گوسفند یک کیلو
لپه ۲۵۰ گرم
پیازیک عدد بزرگ برای داخل کوفته و کمی سرخ کرده برای سس کوفته
نخود نیم کیلو
تخم مرغ یک دانه
برنج نصف لیوان
نمک،فلفل،زرد چئوبه ارده نخودچی دو قاشق غذا خوری
![کوفته همدانی](/images/blank-medium.png)
طرز تهیه کوفته همدانی
تخم مرغ پخته،آلو،گردو،پیاز تفت داده ، حالا گوشت را با پیاز میکس کرده ،نخود ،لپه، برنج را پخته و میکس میکنیم. همه مواد را باهم خوب ورز می دهیم از مواد هر اندازه که خواستیم برداشته و گرد می کنیم و وسط آن را گود می کنیم حالا وسط کوفته مواد را که برای میانه کوفته تهیه کرده بودیم گذاشته و می بندیم ،در دست گرد کرده در قابلمه که آب جوش و کمی نمک ،فلفل،زرد چوبه و کمی رب گوجه فرنگی و پیازداغ ریخته ایم وتفت دادیم تا «سس کوفته» درست شود ، میگذاریم تا پخته شود حرارت باید کم باشد. معمولا 40 دقیقه زمان لازم است که مواد بپزد. حالا کوفته شما آماده است می توانید نوش جان کنید.
![کوفته همدانی برای سیزده به در](/images/blank-medium.png)
نکاتی در مورد کوفته همدان
مصرف این غذا همراه با نان بوده و سبزیخوردن، ماست، دوغ و انواع ترشی نیز مطبوع و دل چسب بنظر می رسد.