2024/09/08
۱۴۰۳ يکشنبه ۱۸ شهريور
پیشنهادات ما
خواص و مضرات خرمای خشک

خواص و مضرات خرمای خشک

اگر خرما زیاد مصرف می کنید این مطلب را بخوانید

جامعه پویا -گفته‌ می‌شود، خرما قدیمی‌ترین میوه کشت شده در تاریخ است ؛ تا به امروز، خرمای خشک در سراسر خاورمیانه بسیار رایج بوده و در بین مسلمانان، به ویژه در ماه رمضان، طرفداران زیادی دارد. در ادامه به بررسی فواید و مضرات این نوع خرما می‌پردازیم.



 منبع مواد معدنی و فیبر


خرمای خشک منبع عالی فیبر  و همچنین حاوی منیزیم، کلسیم، آهن و پتاسیم است. خرمای خشک سرشار از پلی فنول است. این ترکیبات  سبب هضم بهتر،کنترل دیابت و حتی پیشگیری از سرطان می‌شود.

خرما


 انتخاب زنان باردار


خرمای خشک فواید مختلفی برای زنان در مراحل بارداری دارد. محتوای فیبر بالای آن‌ها می‌تواند به درمان یبوست و دیگر مشکلات گوارشی که زنان باردار اغلب تجربه می‌کنند، کمک کند.


 افزایش انرژی


خرمای خشک سرشار از آهن است. کمبود آهن یک بیماری رایج است. برای بسیاری از افرادی که  در رژیم غذایی خود آهن ندارند و اغلب دچار خستگی می‌شوند ترکیبی از آهن و کربوهیدرات‌های موجود در خرمای خشک، می‌تواند انرژی مفیدی را برای آن ها به ارمغان آورد و انرژی از دست رفته شان را جبران کند.


آلرژی


برخی افراد ممکن است واکنش آلرژیک به خرما داشته باشند. علاوه بر این، سولفیت های
موجود در خرمای خشک می‌تواند برای برخی افراد منجر به  حساسیت شود. این علایم می‌تواند در افراد مختلف متفاوت باشد، به طوری که بسیاری از افراد بثورات پوستی را تجربه می‌کنند و  برخی افراد ممکن است پس از خوردن آن‌ها دچار حساسیت چشم، خارش، آبریزش یا قرمزی چشم یا آبریزش بینی شوند.


 محتوای قند بالا


خرمای خشک  دارای قند بالایی است. این موضوع درباره خرما به هر شکلی صدق می کند، اما فرایند خشک کردن باعث افزایش بیشتر محتوای قند می شود.اگر قند خون شما بالاست، باید در مصرف خرما، اعتدال را رعایت کنید.


 پر کالری


فقط دو عدد خرمای خشک حاوی 110 کالری است. این باعث می شود که  این خرما گزینه‌ای عالی برای ترکیب مسیرهای پر انرژی باشد، اما برای کاهش وزن ایده آل نیست. اگر به دلایل سلامتی به دنبال کاهش وزن هستید، انواع دیگر میوه های خشک را امتحان کنید که سرشار از مواد مغذی هستند اما کالری کمتری نسبت به خرمای خشک دارند.

 

پیشنهادات ما
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.