جامعه پویا - پوست کندن سیر همیشه برای خانم های خانه دار دردسرهای زیادی داشته است. پوست سیر با شدت زیادی پوست دست را زخم می کند.
برای اینکه دچار مشکل نشوید ترفندهایی را برای شما می گوییم
روش اول: استفاده از قابلمه یا شیشه مربا
در این روش باید سیر خشک را داخل یک شیشه مربای در دار یا قابلمه بریزید و حسابی تکان دهید،سپس مشاهده می کنید که سیر از پوست خشک خود به راحتی جدا شده است و دیگر دست شما بو نمی گیرد و احساس سوزش ندارد.
روش دوم: استفاده از چاقو
در این روش باید شما کف دست خود را دقیقا وسط سیر قرار دهید و محکم ضربه بزنید تا سیر از وسط نصف شود،هر حبه سیر را زیر چاقو قرار دهید و به آرامی ضربه وارد کنید و مطمئن شوید که سمت تیز چاقو در مقابل شما قرار گرفته باشد.
روش سوم: استفاده از مایکروفر یا سولاردم
یکی از بهترین روش های پوست کندن سیر، استفاده از مایکروفر و سولاردم است. باید بوته سیر را برای ۲۰ ثانیه با قدرت ۱۰۰ درصد یا ۹۰۰ وات در سولاردم قرار دهید، خیلی راحت با یک فشار کوچک پوست از سیر جدا می شود و سالم می ماند.
روش چهارم: خیس کردن
در این روش شما می توانید سیرها را برای یک دقیقه داخل آب داغ خیس و به راحتی پوست را جدا کنید.