2024/05/26
۱۴۰۳ يکشنبه ۶ خرداد
طرز تهیه ته دیگ زعفرانی مجلسی به سبک رستوران ها

طرز تهیه ته دیگ زعفرانی مجلسی به سبک رستوران ها

طرز تهیه ته دیگ زعفرانی را اینجا بخوانید

جامعه پویا -ته دیگ زعفرانی ، ته دیگ بسیار خوشمزه و غذای رسمی برای مهمانی هاست که میز غذا را بسیار زیبا و خوشمزه می کند. 


مواد لازم (برای ۴ نفر)


  برنج پخته‌شده: 4 کفگیر
   تخم‌مرغ: 2 عدد
   ماست پرچرب: 3 قاشق غذاخوری
   زعفران دم‌کرده با گلاب: به مقدار لازم
   نمک: به مقدار لازم


 طرز تهیه ته دیگ زعفرانی

 
نکته اول در پخت ته‌دیگ زعفرانی این است که باید مقدار برنج ته‌دیگ را جدا از مقدار برنج لازم برای پلو درنظر بگیرید و پیمانه کنید. وقتی برنج را به آب‌ در حال جوش اضافه کردید حدود 4 کفگیر برنج را زنده‌تر از بقیه آبکش کنید. تخم‌مرغ، ماست، نمک و زعفران را خوب به هم‌بزنید و بعد برنج را به آن اضافه کنید. کمی روغن به قابلمه‌ای (ترجیحا نچسب) اضافه کنید که قرار است برنج در آن دم بکشد و اجازه دهید با حرارت ملایم داغ شود. مایه ته‌دیگ را از یک گوشه به قابلمه اضافه و در آخر سطح آن را صاف کنید. حالا نوبت اضافه‌کردن برنج سفید آبکش‌شده است. سعی‌کنید چند لایه اول را با کفگیر و آرام‌آرام به قابلمه اضافه‌کنید تا مایه ته‌دیگ به‌هم نریزد. حرارت را کم‌کنید و اجازه‌بدهید برنج در زمان مشخص دم بکشد.
    نکته:
1- اگر می‌خواهید دانه‌های برنج ته‌دیگ به هم نچسبد در مایه آن فقط از زرده تخم‌مرغ استفاده‌کنید.
2- با اضافه‌کردن مقدار کمی کره در مایه‌، ته‌دیگ طلایی‌تر و خوشمزه‌تری خواهید داشت.
3- در صورت استفاده از شعله‌پخش‌کن به دلیل ملایم‌تر شدن شعله، برشته‌شدن ته دیگ  آرام‌تر و یک‌دست‌تر اتفاق می‌افتد.
 

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.