2021/06/19
۱۴۰۰ شنبه ۲۹ خرداد
ترفند‌های بسیار خاص و حرفه‌ای برای پخت

ترفند‌های بسیار خاص و حرفه‌ای برای پخت "خورش قورمه سبزی" جاافتاده و مجلسی

خورش قورمه سبزی خاص و مجلسی پخت ترفندهایی لازم دارد که اینجا می‌توانید بخوانید.

جامعه پویا -اگر می خواهید یک خورش قورمه سبزی عالی و جا افتاده درست کنید باید نکاتی را در نظر داشته باشید حتما باید نکاتی را رعایت کنید.
همه سرآشپزهایی که خورش قورمه سبزی جا افتاده درست می‌کنند نسبت به چند نکته بسیار حساس هستند.


1-    حتما سبزی قورمه سبزی را به خوبی خرد و ریز کنید. هرچه سبزی ریزتر باشد امکان جا افتاده‌تر شدن خورش بیشتر است. 
2-    از اسفناج یا برگ چغندر در سبزی قورمه سبزی حتما استفاده کنید اسفناج برای جا افتادن سبزی قورمه سبزی بسیار مهم است. لعابی که این سبزی ایجاد می‌کند باعث خوشمزه شدن سبزی قورمه سبزی می‌شود. 

 

قورمه سبزی جا افتاده

بیشتر بخوانید: طرز تهیه خورش قورمه سبزی مجلسی و خوشمزه با مرغ

3-    سبزی را حسابی سرخ کنید و توجه داشته باشید حین سرخ کردن حتما روغن کافی باید داشته باشید. اگر روغن سبزی کم باشد سبزی می‌سوزد و خورش شما بوی سوختگی می‌دهد. سبزی را روغن مناسب و روی شعله کم سرخ کنید. این سبزی باید آنقدر سرخ شود که رنگ خود سبزی از دست برود ، هرچه سبزی تیره‌تر شود و سرخی آن بهتر انجام شود خورش جا افتاده‌تر می‌شود
4-    به جای استفاده از لیموی درسته بهتر است از پودر لیمو استفاده کنید.  هسته‌های لیمو را جدا کنید چون باعث تلخی خورش می‌شود
5-    برای اینکه خورش قورمه سبزی شما جا افتاده شود ابتدا پیاز نگینی را خوب سرخ کنید و با گوشت تفت بدهید بعد سبزی را هم با گوشت و 
6-    پیاز تفت دهید و کمی صبر کنید تا با آبی که مواد دارند با هم تفت داده شوند و کمی جوش بخورند. اینکار باعث می‌شود زودتر خورش جا بیفتد
7-    در ابتدایی که می خواهید خورش را بار بگذارید حتما باید اب کافی در آن بریزید اضافه کردن آب در میانه پخت خورش آن را آبکی و بد می‌کند. 

طرز تهیه خورش قورمه سبزی جا افتاده

بیشتر بخوانید: طرز تهیه خورش قورمه سبزی مجلسی و نکاتی که سرآشپزها بلدند

8-    آب لوبیا را به هیچ وجه به خورش اضافه نکنید چون طعم لوبیا قالب می‌شود
9-    از گوشت با چربی طبیعی استفاده کنید یا گوشت استخوان‌دار استفاده کنید خورش شما بسیار لذیذ تر می‌شود
10-    اگر می‌خواهید خورش قورمه سبزی تیره رنگ شود به شنبلیله سبزی که استفاده می‌کنید توجه کنید. حتما از شنبلیله زیاد استفاده کنید چون خورش را خوش عطر و بسیار لذیذ می‌کند
11-    اگر می‌خواهید روغن خوش روی خورش جمع شود بعد از پایان پخت خورش چند تکه یخ داخل آن بی‌اندازید.

 

کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.