2024/04/16
۱۴۰۳ سه شنبه ۲۸ فروردين
طرز تهیه  پاستای سبزیجات، خوشمزه ای به سبک رستوران های  ایتالیا

طرز تهیه  پاستای سبزیجات، خوشمزه ای به سبک رستوران های  ایتالیا

جامعه پویا -پاستا یک غذای خیلی خوشمزه ایتالیایی است. اگر می خواهید به سبک رستوران های ایتالیا پاستا درست کنید این دستور پخت را در نظر داشته باشید .

 

 

پاستا سبزیجات ایتالیایی


مواد لازم  برای تهیه پاستا سبزیجات برای ۴ نفر


 پاستا  - چهارم فنجان
  قارچ خرد شده -  یک چهارم فنجان
  هویج خرد شده -  یک چهارم فنجان
  فلفل دلمه‌ای رنگی خرد شده -  یک چهارم فنجان
  کلم بروکلی خرد شده -  یک چهارم فنجان
  نمک -  به مقدار لازم
  آب -  ۴ تا ۵ فنجان
  روغن زیتون -  یک قاشق غذاخوری
مواد لازم سس سفید
  روغن زیتون -  ۲ قاشق غذاخوری
  سیر تازه رنده شده -  یک قاشق چای‌خوری
  آرد -  یک قاشق چای‌خوری
  شیر سویا -  یک فنجان
  پونه خشک شده -  یک چهارم قاشق چای‌خوری
 نمک و فلفل قرمز -  به میزان دلخواه

بیشتر بخوانید : طرز تهیه پیتزا ماکارونی در تابه با دستور پخت سرآشپزهای حرفه ای


طرز تهیه پاستا سبزیجات


1- برای تهیه سس سفید روغن زیتون را در یک تابه بریزید و سیر رنده شده را در آن سرخ کنید، آرد را اضافه کنید و تفت دهید. سپس به آرامی شیر سویا را به مواد اضافه کنید و تند تند هم بزنید تا ته نگیرد و اجازه دهید مواد یک تا ۲ دقیقه خوب پخته شود تا سس سفت و یکدستی به دست آید.
2- نمک، فلفل قرمز و پونه کوهی را به آن اضافه کنید. ۳-آب را در قابلمه به جوش آورید، نمک و پاستا را به آن اضافه کنید و اجازه دهید روی حرارت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه بپزد و نرم شود. بعد از این مدت ، پاستا را آبکشی کنید و کنار بگذارید.
۴- در یک تابه یک قاشق روغن زیتون بریزید و سبزیجات خرد شده را در آن به مدت ۲ تا ۳ دقیقه تفت دهید تا پخته و نرم شود. پاستا را به سبزیجات اضافه و مواد را با هم ترکیب کنید.
۵- سس سفید آماده شده را به مواد اضافه و خوب با هم مخلوط کنید تا به خورد هم برود. پاستای سبزیجات را با مقداری پنیر پارمزان و چند برگ ریحان تزیین کنید.

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.