جامعه پویا -لازانیا یک غذای خیلی خوشمزه است که بدون فر هم می توانید آن را بپزید. اگر می خواهید لازانیا بدون فر تهیه کنید این دستور را بخوانید.
بیشتر بخوانید : طرز تهیه "پیتزا قابلمه ای" بسیار خوشمزه به سبک پیتزا فروشی ها
مواد لازم برای تهیه لازانیا بدون فر
لازانیا 2 بسته
گوشت چرخ کرده 500 گرم
قارچ 500 گرم
سوسیس 200 گرم
فلفل دلمه ای 1 عدد
پیاز 1 عدد
پنیر پیتزا 500 گرم
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
آویشن، پودر سیر، پاپریکا به میزان لازم
سس گوجه فرنگی و رب 3 قاشق غذا خوری
طرز تهیه لازانیا بدون فر
ابتدا پیاز را ریز ریز خرده کرده و سرخ کنید. سپس گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کنید و تفت دهید. حالا فلفل دلمه ای را نگینی خرد کرده و به مواد اضافه کنید و تفت دهید. حالا سوسیس رنده شده را اضافه کرده و باز هم هم بزنید و تفت دهید. در آخر قارچ خرد شده و ترجیحا نگینی شده را به مواد اضافه کنید هم بزنید و بعد سس گوجه فرنگی و رب را اضافه کنید و ادویه جات را هم به آن اضافه کنید. در تابه را به مدت یک ربع ببندید و صبر کنید تا مواد با هم آغشته شده و خوب جا بیفتد.
در این مدت رشته های لازانیا را بجوشانید. مقداری آب روی اجاق بگذارید و زمانی که به جوش آمد به آن یک قاشق روغن و یک قاشق نمک اضافه کنید. بعد لازانیا را دانه دانه در آب قرار دهید و تا بجوشد با گوشه انگشت یا قاشق امتحان کنید اگر لازانیا نرم شده بود موقع آبکش کردن آن است. لازانیا را آبکش کنید. زیر شیر آب سرد هر ورق را بشویید و کنار بگذارید کف یک تابه گود را روغن مالی کنید. ورقه های لازانیا را بچینید و مایعی که اماده کرده اید را روی آن بریزید بعد دوباره ورقه ها را بچینید و لابه لا مواد اضافه کنید. در نهایت روی آن پنیر پیتزا بریزید و سپس در تابه را بگذارید و روی شعله کم به مدت نیم ساعت حرارت دهید.
شعله بسیار کم باید باشد. لازانیا آماده است و می توانید به راحتی میل کنید.
نکته
اگر دوست داشته باشید می توانید سس بشامل هم آماده کرده و حین تقسیم مایه لابه لا سس بشامل هم اضافه کنید.
لازانیا یک غذای پرکالری است حین میل کردن به مقداری که میل می کنید توجه کنید.