2024/04/26
۱۴۰۳ جمعه ۷ ارديبهشت
طرز تهیه لازانیا بدون فر مجلسی و بسیار خوشمزه

طرز تهیه لازانیا بدون فر مجلسی و بسیار خوشمزه

طرز تهیه لازانیا بدون فر ، بسیار خوشمزه و عالی را اینجا بخوانید.

جامعه پویا - لازانیا غذایی است که معمولا در فر اماده می شود اگر می خواهید لازانیا درست کنید و فر ندارید اصلا نگران نباشید چون با یک تابه ساده به راحتی می توانید لازانیا روی اجاق درست کنید. 

طرز تهیه لازانیا بدون فر

بیشتر بخوانید: طرز تهیه پیتزا ماکارونی در تابه با دستور پخت سرآشپزهای حرفه ای

مواد لازم برای لازانیا بدون فر

 

 گوشت چرخ شده :500 گرم 
لازانیا :2 بسته 
 سوسیس:300 گرم
قارچ :500 گرم
سس کچاپ :1 عدد
فلفل دلمه ای:1 عدد  
پنیر پیتزا :500 گرم 
پیاز خرد شده:1 عدد 
نمک و فلفل سیاه:به میزان لازم
روغن:به میزان لازم

 

لازانیا بدون فر ساده
دستور پخت لازانیا بدون فر

ابتدا پیاز را به صورت نگینی خرد و سرخ می کنیم وقتی پیازها حالت طلایی گرفت  گوشت را به آن اضافه می کنیم تا خوب تفت بخورد. در ادامه فلفل دلمه ای را خرد کرده و بریزید و همه مواد را با هم تفت دهید تا نرم شوند،سپس نمک و فلفل را افزوده و اجازه دهید مواد با هم تفت بخورد. در آخر سس کچاپ را اضافه می کنیم و شعله را کاملا کم می کنیم تا مواد با هم یکی شود و به خورد هم برود. برای جلوگیری از له شدن قارچ ها آن را در تابه دیگری سرخ کرده و کمی نمک و فلفل بزنید. در آخر به مواد اضافه کنید. 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه "پیتزا قابلمه ای" بسیار خوشمزه به سبک پیتزا فروشی ها

 

در این فاصله لازانیا را در آب جوش بریزید و طبق دستور روی بسته آن را پخته و آبکش نمایید.
یک تابه مستطیل شکل را چرب کرده و چند ورق لازانیا داخل آن بچینید، سپس مقداری مایه و کمی پنیر ( براساس سلیقه ) بریزید.
در ادامه لازانیا بچینید و دوباره مایه اضافه کنید. لایه ها را به همین شکل ادامه دهید تا مواد تمام شود.
لایه آخر را با مایه گوشت و پنیر به پایان برسانید و در تابه را ببندید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا برای نیم ساعت بپزد.
بعد از نیم ساعت پنیر آب شده و لازانیا کاملا اماده است. نوش جان کنید.

 


نکته 


اگر می خواهید پنیر روی لازانیا کاملا کبابی شود با چراغ الکی می توانید پنیر در لایه رویی را خوب سرخ کنید. 
برای اینکه لازانیا به کف تابه نچسبد بهترین کار این است که کف تابه را چرب کنید و از تابه تفلون استفاده کنید. 
می توانید از یک شعله پخش کن هم استفاده کنید تا لایه زیرین لازانیا کاملا سوخاری شده و ته دیگ ببندد اما نچسبد ونسوزد.  

لازانیا را میتوانید با مرغ هم بپزید به جای گوشت چرخ کرده مرغ اضافه کنید.

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.