جامعه پویا -خورش داوود پاشا یک خورش خیلی خوشمزه است که در کشور ترکیه پخته می شود و خیلی هم مورد استقبال است.
بیشتر بخوانید : طرز تهیه مکلمه یا میهلاما ترکیه ای بسیار خوشمزه به سبک آشپزهای ترکیه ای
مواد لازم برای تهیه خورش داوود پاشا
گوشت چرخ کرده مخلوط گوسفند و گوساله ۳۰۰ گرم
پیاز دو عدد متوسط
نعنا خشک یک قاشق غذاخوری
رب انار ملس دو قاشق غذاخوری
آب یک لیوان
نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
بیشتر بخوانید: طرز تهیه بورک بسیار خوشمزه و خاص+دستور پخت سرآشپزهای ترکیه
طرز تهیه خورش داوود پاشا
ابتدا یکی از پیازها را رنده کرده و آبش را میگیریم و با ادویه به گوشت اضافه میکنیم. بعد از ورز دادن به صورت قلقلی های اندازه یک گردو اماده میکنیم و داخل یخچال نیم ساعت استراحت میدهیم.
در این فرصت پیاز بعدی را هم رنده کرده و با کمی کره و کمی روغن، خوب تفت میدهیم. بقیه ادویه را بهش اضافه میکنیم. بعد نعناع خشک را هم اضافه کرده و یک لیوان آب و رب انار را بهش اضافه میکنیم.
بعد قلقلی ها را داخل تابه ای کمی تفت داده و درنهایت به خورش اضافه میکنیم. با حرارت کم نیم ساعت اجازه میدیم که خورش بپزه و جا بیفتد. حالا خورش شما آماده است می توانید با پلو نوش جان کنید.