جامعه پویا -کمپوت گیلاس دسری است که می توانید در تابستان تهیه و برای طول سال از آن استفاده کنید.
مواد لازم برای تهیه کمپوت گیلاس
گیلاس سالم و تازه و درشت: ۱ کیلوگرم
آب: ۱ لیتر (۴ لیوان فرانسوی دستهدار)
شکر: 250 گرم معادل یک لیوان
طرز تهیه کمپوت گیلاس
ابتدا گیلاسها را بشورید و آبکش کنید. در شیشههای تمیز و خشک با درب فلزی گیلاسها را بریزید و لابهلای گیلاسها شکر بپاشید. در یک قابلمه آب را جوش بیاورید. اجازه دهید دمای آب جوشیده ولرم شود سپس روی گیلاسها آب جوشیدن ولرم بریزید. آب باید کاملا روی گیلاسها را بپوشاند. حالا درب شیشهها را محکم ببندید و در یک قابلمه بزرگ بگذارید. به اندازه ۲/۳ ارتفاع شیشهها در قابلمه آب بریزید و اجازه دهید آب جوش بیاید. ۱۰ الی ۱۵ دقیقه شیشهها باید در آب جوش روی شعله گاز باشند.
بعد از ۱۵ دقیقه شعله گاز را خاموش کنید و شیشهها را از آب بیرون بیاورید. شیشهها را وارونه کنید تا هوای داخل شیشه بیرون بیاید. وقتی شیشهها خنک شدند در یخچال بگذارید. از کمپوت گیلاس در تمام طول سال برای تهیه انواع شیرینی و دسر، کیک گیلاس و چیزکیک، سرو در کنار بستنی و پنکیک و … استفاده کنید.