جامعه پویا -کمپوت گیلاس یک خوراکی بسیار خوشمزه و مناسب برای فصل تابستان است. تهیه کمپوت گیلاس در خانه کاری راحت و آسان است.
برای تهیه کمپوت گیلاس به گیلاس سالم و درجه یک نیاز دارید.
مواد لازم برای تهیه کمپوت گیلاس
گیلاس پاک شده و سالم : یک کیلو
شکر : 300 گرم
آب : یک لیتر
هل: چند دانه
طرز تهیه کمپوت گیلاس
ابتدا آب و شکر را روی هم ریخته و در یک قابلمه لعابی قرار دهید و اجاق را روشن کنید. سپس آب و شکر را هم بزنید و چند دانه هل را له کنید و داخل آن بی اندازید ، وقتی شکر در آب حل شد آن را کناری قرار دهید تا سرد شود. وقتی شهد به خوبی خنک شد حالا گیلاس را که ساقه هایش را گرفته اید داخل آن بریزید. قابلمه را دوباره روی اجاق بگذارید و شعله را کم کنید. اگر شعله زیاد باشد گیلاس ها ترک می خورد. بنابراین حتما باید شعله را کم کنید بعد از نزدیک به 40 دقیقه کمپوت آماده خواهد شد.
نکته
توجه داشته باشید کمپوت گیلاس نباید به اندازه مربای گیلاس بپزد. نیم پز شدن میوه ها کافی است.
شهدی که برای کمپوت گیلاس است باید رقیق باشد و مانند شهد مربا یا شربت گیلاس غلیظ نیست و نیازی نیست که کاملا قوام داشته باشد.
کمپوت گیلاس را در ظرف های شیشه ای بریزید و در یخچال بگذارید برطرف کردن عطش با کمپوت گیلاس در فصل تابستان ممکن است.