2022/09/30
۱۴۰۱ جمعه ۸ مهر
طرز تهیه خورش مرغ ترش با پوره گوجه فرنگی خیلی خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه خورش مرغ ترش با پوره گوجه فرنگی خیلی خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه مرغ ترش با پوره گوجه فرنگی را اینجا بخوانید

جامعه پویا -مرغ ترش و پوره گوجه فرنگی یک غذای محلی خیلی خوشمزه و خاص است که می توانید به راحتی در خانه تهیه و سرو کنید. 

 

مرغ ترش با پوره گوجه


مواد لازم خورش مرغ ترش با پوره گوجه فرنگی

 

ران یا سینه مرغ       ۱ عدد

کره     ۵۰ گرم

پوره گوجه پخته     ۳ فنجان
قوام نارنج     ۱ قاشق چایخوری
آب غوره     ۱ فنجان
آب قلم     به میزان لازم(حدودا ۱۰ قاشق غذاخوری)
سیر     ۴ حبه
پیاز متوسط     ۱ عدد
نمک, فلفل, زردچوبه     به میزان لازم
پودر لیمو عمانی     ۱ قاشق غذاخوری
فلفل دلمه ای جهت طعم دهی به خورشت     ۱ عدد
روغن     به میزان لازم

بیشتر بخوانید : دستور پخت خورشت ناردون شمالی بسیار خوشمزه و مجلسی

 

طرز تهیه خورش مرغ ترش با پوره گوجه فرنگی


برای تهیه این غذا با پوره گوجه فرنگی باید قبل از تهیه خورش پوره گوجه فرنگی را بپزید.
مرغ را با سیر، آب قلم و یک و نیم لیوان آب به مدت ۴۵ دقیقه روی حرارت متوسط بپزید.

برای تهیه سس خورش پیاز را رنده کرده و با کره، روغن، زردچوبه، نمک و پودر لیمو عمانی در ظرفی دیگر تفت دهید تا رنگ پیاز تغییر کند.
رب گوجه و فلفل دلمه و پوره گوجه را اضافه کنید و اجازه دهید روی شعله کم بپزد تا بوی خامی گوجه گرفته شود.
بعد از اتمام پخت مرغ، آب مرغ  را به سس اضافه کنید تا کامل بپزد.
روی دو طرف مرغ مخلوط نمک و زردچوبه بپاشید و در روغن سرخ کنید تا کاملا طلایی شود. شعله را کم کنید و در ظرف را بگذارید تا به آرامی سرخ شود.
مرغ سرخ شده را داخل سس بگذارید، آبغوره و فلفل را اضافه کنید و اجازه دهید خورش جا بیفتد.

 


نکته 


برای پخت این غذا باید کمی صبور باشید چون باید روی حرارت ملایم و آهسته آهسته بپزد.
 

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.