2022/09/29
۱۴۰۱ پنج شنبه ۷ مهر
طرز تهیه اشکنه گوجه فرنگی خیلی خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه اشکنه گوجه فرنگی خیلی خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه اشکنه گوجه فرنگی غذای خوشمزه و اصیل را اینجا بخوانید

جامعه پویا -اشکنه غذای محبوب قدیمی است که علاوه بر اینکه خواص زیادی دارد خیلی راحت هم آماده می شود. 


مواد لازم برای تهیه اشکنه


 تخم مرغ: ۴ عدد
 پیاز: یک عدد درشت
 سیب زمینی:  ۲ عدد متوسط
 گوجه فرنگی:۲ تا ۳ عدد
 رب گوجه فرنگی:یک قاشق غذا خوری
 زردچوبه:نصف قاشق سوپ خوری
 نمک و فلفل سیاه:به میزان لازم

 

   طرز تهیه اشکنه


1-پیازها را بشویید و با یک چاقوی مناسب خرد و سپس در یک قابلمه سرخ کنید.
2-سپس زردچوبه را به پیازهای تفت داده شده اضافه کنید  و هم بزنید.
3-در این مرحله گوجه فرنگی ها را رنده کنید، همچنین می توانید پوست گوجه فرنگی ها را بگیرید و آن را ریز خرد و سپس به مواد داخل قابلمه اضافه کنید.
 4-وقتی که آب گوجه فرنگی تبخیر شد حالا نوبت اضافه کردن رب گوجه فرنگی به مواد است سپس مواد را به خوبی تفت دهید.
5-اکنون  سه تا چهار لیوان آب به قابلمه اضافه کنید.
6-سیب زمینی ها را پوست بگیرید و کاملا بشویید و سپس آن ها را نگینی خرد و به قابلمه اضافه کنید.
7-صبر کنید سیب زمینی ها پخته شود.
8-تخم مرغ ها را در یک کاسه بشکنید و آن ها را کاملا هم بزنید تا زرده و سفیده آن‌ها مخلوط شود.
9-در مرحله بعد تخم مرغ ها را به آرامی به اشکنه اضافه کنید و دایم آن را با قاشق هم بزنید تا تخم مرغ ها سفت و بسته نشود.
10-حالا مقداری نمک و فلفل را به اشکنه اضافه کنید.
11-پس از آن که مقداری اشکنه قل خورد، غذای شما حاضر است.
 

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.