جامعه پویا -مرغ ترش غذای بسیار خوشمزه شمالی است که طرفداران زیادی دارد. برای اینکه مرغ ترش به سبک گیلانیها درست کنید این مطلب را بخوانید.
مواد لازم برای تهیه مرغ ترش
ران یا سینه مرغ ۴ تکه
سبزی معطر مرغ ترش ۲۵۰ گرم
رب انار ۲ قاشق غذاخوری
مغز گردو (اختیاری) ۲ قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
پیاز ۱ عدد
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه، کاری و روغن به مقدار کافی

طرز تهیه مرغ ترش
ابتدا تکههای مرغ را با فلفل و نمک و کاری و کمی رب انار مزهدار کنید و به مدت نیم ساعت داخل یخچال استراحت دهید. در این مدت پیاز را نگینی کنید ، سبزی را ساطوری کنید و سپس یک تابه انتخاب کنید و مقداری روغن در آن بریزید.
بعد از اینکه روغن خوب داغ شد حالا پیاز نگینی شده را در آن تفت بدهید. سپس مرغ را تفت بدهید و کناری قرار دهید. حالا نوبت سبزی است سبزی ساطوری شده را هم تفت دهید.
رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و آن را هم کمی تفت بدهید.
حالا مقداری آب به مواد اضافه کنید و گردو را هم به آن اضافه کنید شعله را زیاد کنید تا جوش بیاید. بعد از جوشیدن شعله را کم کنید تا مرغ در آرامش بپزد.
وقتی مرغ نیم پز شد رب انار را اضافه کنید. صبر کنید تا مرغ خوب بپزد. وقتی مرغ خوب پخت و مواد جا افتاد. مرغ ترش شما آماده است.
نکته
اگر سبزی محلی برای مرغ ترش پیدا نکردید سبزی معطر مانند ریحان و نعناع و گشنیز بسیار مناسب است.
می توانید به جای رب گوجه از رب آلو استفاده کنید. این رب بسیار مناسب است و غذا را خوش طعم می کند.
مرغ ترش را هم می توانید با پلو میل کنید و هم می توانید با نان سرو کنید.