2024/04/28
۱۴۰۳ يکشنبه ۹ ارديبهشت
طرز تهیه مرنگ ساده و مجلسی

طرز تهیه مرنگ ساده و مجلسی

طرز تهیه مرنگ ساده و بسیار شیک و مجلسی را اینجا بخوانید

جامعه پویا -مرنگ نوعی شیرینی بسیار خوشمزه است که می توانید آن را با طعم شیرینی فروشی‌ها در خانه درست کنید. 

بیشتر بخوانید : طرز تهیه فانل کیک خانگی بسیار خوشمزه و مجلسی


مواد لازم برای تهیه مرنگ


سفیده تخم مرغ ۲عدد بزرگ
پودر قند ۱۲۰گرم،نمک یک هشتم قاشق چای خوری
آبلیموی تازه یک چهارم قاشق چای خوری

 

طرز تهیه مرنگ ساده
طرز تهیه مرنگ


سفیده تخم مرغ را داخل ظرفی با همزن خوب بزنید پودر قند و نمک را اضافه کنید و خوب بزنید تا سفت و غلیظ شود ،آبلیمو را در این مرحله اضافه کنید اگه خواستید مرنگ رنگی شود  یک تا دو قطره رنگ خوراکی هم اضافه کنید باید انقدر بزنید تا رده های همزن روی مرنگ باقی بماند و غلیظ و کشدار شود مایه را  بعد داخل قیف بریزد و داخل سینی که کاغذ روغنی پهن کردید  پایپ کنید و در ،  فر که با دما۱۰۰درجه به مدت یک ساعت  گرم شده ، قرار دهید ،  اگرفر شما  گازی است ممکنه شعله زیاد بشود مرتب چک کنید تا مرنگ نسوزد بعد از پخت تا سرد نشده از کاغذ جدا کنید.

بیشتر بخوانید : طرز تهیه شیرینی کشمشی در خانه


نکته 


مرنگ به هیچ عنوان نباید تغییر رنگ بدهد. با شعله ملایم، میتوانید روی شوفاژ یا بخاری هم درست کنید 
نباید حتی یک ذره چربی داخل سفیده، ظرف یا پره های همزن بماند وگرنه خوب پف نمیکند و غلیظ نمیشود.

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.