جامعه پویا -خورش قرمه سبزی غذای مورد علاقه ایرانیان است اگر می خواهید قرمه سبزی جا افتاده درست کنید نکاتی را باید رعایت کنید.
1. از روغن نسبتا زیاد برای سرخ کردن سبزی استفاده کنید.
2. میتوانید از یک حبه سیر موقع تفت دادن پیاز استفاده کنید تا طعم فوق العادهای در خورش ایجاد کند.
3. قرمه سبزی خوب باید حدود ۸ ساعت پخته شود تا جا بیفتد. بهتر است حرارت کم باشد و از ابتدا آب مناسب اضافه کنید و در حین پخت مجدد آب نریزید.
4. میتوانید از آبغوره یا آبلیموترش تازه هم استفاده کنید.
5. در بعضی از دستورهای آشپزی برای عطر و رنگ بهتر از یک قاشق غذاخوری رب انار استفاده میکنند. بعد از اضافه کردن چاشنی باید نیم ساعت فل بخورد تا طعمها به خورد خورش برود.
6. در اواسط پخت سبزی خشک شنبلیله را اضافه کنید تا عطر و رنگ خورشت را بینظیر کند.
7. یک ترفند بسیار قدیمی در تهیه خورش قرمهسبزی این است که در ۵ دقیقه انتهایی دو تکه یخ داخل خورش بیندازید؛ این کار باعث شوک دادن به خورش میشود.
8. با استفاده از عصاره قلم یا آب گوشت میتوانید لعاب قرمه سبزی را بیشتر کنید.