پیشنهادات ما
طرز تهیه سیر داغ مجلسی

طرز تهیه سیر داغ مجلسی

طرز تهیه سیر داغ ملجسی را اینجا بخوانید

جامعه پویا -سیرداغ خوشمزه و خاص را حتما باید با روش خاص درست کنید. برای درست کردن سیرداغ فقط نباید آن را سرخ کنید. ترفندهای خاص تهیه سیرداغ را اینجا بخوانید .

بیشتر بخوانید : طرز تهیه روغن دنبه بدون بو و خوش عطر

1- برای برش زدن سیرها علاوه بر چرخ گوشت یا غذاساز، اگر تمایل داشتید سیرها درشت تر باشد از رنده ریز یا درشت هم
می توانید استفاده کنید. همچنین می توانید سیرها را به صورت نگینی یا خلالی خرد کنید.
2- برای رنده کردن سیر می توانید به سلیقه خود از رنده ریز یا درشت استفاده کنید یا حتی سیرها را به صورت ورقه‌ای خرد کنید.

3- برای تهیه سیر داغ بهتر است از روغن جامد استفاده کنید.

سیر داغ
4- برای نگهداری سیر داغ به مدت طولانی آن را در ظروف مخصوص یا کیسه فریزر بریزید و در فریزر نگهداری کنید. دقت داشته باشید که سیر داغ فریز شده نسبت به سیر داغ تازه عطر و بو و ارزش غذایی بسیار کمتری دارد. بنابراین بهتر است سیر را به صورت تازه سرخ و مصرف کنید. 
5- مهم ترین نکته در تهیه سیر داغ، خرید سیر تازه است. سیر تازه سیری است که جوانه نزده باشد، البته جوانه زدن سیر نشانه فساد آن نیست بلکه نشان دهنده کهنه بودن آن است، بنابراین سیرهای جوانه زده را پوست کنید، جوانه آن را خارج  و بقیه آن را مصرف کنید.

 


   علت تلخ شدن سیر داغ


معمولاً مهم ترین علت تلخ شدن سیر داغ سرخ شدن بیش از اندازه آن است. سعی کنید قبل از تیره شدن سیرها آن ها را از داخل روغن خارج کنید تا طعم سیر تلخ نشود.
 

 

پیشنهادات ما
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.