2024/04/29
۱۴۰۳ دوشنبه ۱۰ ارديبهشت
طرز تهیه ماهی شکم پر خیلی خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله

طرز تهیه ماهی شکم پر خیلی خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله

طرز تهیه ماهی شکم پر مجلسی با رب انار و خیلی خوشمزه را اینجا بخوانید

جامعه پویا -ماهی شکم پر یک غذای خیلی خیلی خوشمزه است. می توانید ماهی شکم پر را به راحتی در خانه تهیه کنید. یک روش پخت آسان ماهی شکم پر را اینجا بخوانید .


مواد لازم برای تهیه ماهی شکم پر


ماهی    ۱ عدد
سیر    ۲ حبه
نعنا، جعفری، گشنیز    ۳۰۰ گرم
انار جنگلی یا رب انار    ۳ قاشق غذا خوری
گردو خرد شده    ۲ قاشق غذاخوری
ادویه ماهی    به مقدار لازم
آبلیمو طبیعی    به میزان لازم
نمک، فلفل سیاه    به میزان لازم
روغن مایع    به مقدار لازم


طرز تهیه ماهی شکم پر روی اجاق


ابتدا ماهی تازه را به خوبی بشویید ، پولک و احشایء داخل شکم ماهی را به خوبی بگیرید و تمیز کنید و بشویید. بعد ماهی را خشک کنید. با یک قاشق همه جای ماهی را با آب لیمو آغشته کنید. لازم نیست آبلیمو زیاد بریزید همینکه ماهی به آب لیمو آغشته شود کافی است. یک ساعت ماهی را رها کنید. در این مدت مواد داخل شکم ماهی را آماده کنید. 

ماهی شکم پر


سبزی را بشویید و ریز خرد کنید، سیر را خرد و به سبزی اضافه کنید. حالا در یک تابه مقدار کمی روغن بریزید و سبزی و سیر را داخل آن تفت بدهید، حالا رب انار یا انار جنگلی ، گردو و نمک و فلفل را اضافه کنید و خوب تفت بدهید. حالا نوبت قرار دادن مواد داخ شکم ماهی است. ماهی که از قبل آماده کرده اید را بردارید و مواد را به آهستگی داخل شکم ماهی قرار دهید. بعد با نخ آشپزی آن را بدوزید ، یک تابه بردارید و با روغن زیاد داغ کنید. در این مدت روی ماهی را با ادویه مخصوص ماهی آغشته کنید. حالا ماهی را داخل تابه قرار دهید و حرارت را کم کنید. یک طرف ماهی که سرخ شد آن را برگردانید و اینبار در تابه را ببندید. باید صبور باشید تا مواد داخل ماهی هم بپزد. 
تقریبا هر ماهی یک ساعت زمان نیاز دارد تا به خوبی بپزد. بعد ماهی را ازتابه خارج کرده و نوش جان کنید. 


نکته 


بهترین نوع ماهی برای تهیه ماهی شکم پر ماهی سفید یا قزل آلا است. 
مواد داخل ماهی شکم پر کاملا سلیقه ای است و می توانید از هر نوع سبزی استفاده کنید. 
اگر هر دو طرف ماهی را با در بسته و روی شعله کم سرخ کنید بسیار بهتر است. به شرطی که تابه نچسب باشد. 
اگر می خواهید ماهی شکم پر را در فر قرار دهید لازم نیست آن را سرخ کنید. سینی فر را چرب کرده و ماهی را داخل آن قرار دهید. 

می توانید روی ماهی چند برش تقریبا عمیق ایجاد کنید تا داخل آن هم سرخ و خوشمزه شود. 

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.