2024/04/28
۱۴۰۳ يکشنبه ۹ ارديبهشت
طرز تهیه بروستکا یا بروشتا پیش غذای خوشمزه ایتالیایی

طرز تهیه بروستکا یا بروشتا پیش غذای خوشمزه ایتالیایی

طرز تهیه بروستکا پیش غذای خوشمزه ایتالیایی را اینجا بخوانید

جامعه پویا -پیش‌غذاهای  خوشمزه و سبک ایتالیایی  همیشه دلچسب هستند بروسکتا یا بروشتا، از انواع آن است که  شما می‌توانید آن را به عنوان یک شام سبک و خوشمزه امتحان کنید.

 

مواد لازم  برای تهیه بروستکا


      نان تست: 8 عدد
  گوجه‌فرنگی: 4 عدد
  روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
  ریحان تازه: 30 گرم
  سیر: 5 حبه
  کره: یک قاشق غذاخوری
   پنیر موتزارلا یا پارمزان :به مقدار دلخواه
   فلفل و نمک: به مقدار لازم

بروستکا


   طرز تهیه بروستکا


1-ابتدا سیرها را پوست و له کنید.
2-سپس ماهیتابه را روی حرارت قرار دهید و کره را در آن  ذوب کنید.
3-سیر له‌شده را با کره تفت دهید تا بوی سیرها به مشام برسد و بعد آن را داخل یک کاسه بریزید.
4-گوجه‌فرنگی‌ها و ریحان را خرد و آن‌ها را به سیر سرد شده داخل کاسه اضافه کنید.
5-سپس نمک و فلفل را به مواد داخل کاسه بیفزایید و خوب مخلوط کنید.
 6-در ادامه ورقه‌های نان را با استفاده از قلم مو به روغن زیتون آغشته و آن‌ها را در  فر یا دستگاه توستر، بگذارید.
7-نان‌ها را در ماهیتابه گریل یا ماهیتابه ای با کف ضخیم هم  می‌توانید تست کنید؛ فقط باید ماهیتابه را چرب و هر دو طرف نان‌ها را با حرارت ملایم تست کنید.
8- مخلوط مواد را با قاشق روی نان‌های تست ‌شده بریزید و روی آن‌ها را با پنیر موتزارلا بپوشانید. به همین راحتی بروسکتای شما آماده شد.
 

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.