جامعه پویا -پیشغذاهای خوشمزه و سبک ایتالیایی همیشه دلچسب هستند بروسکتا یا بروشتا، از انواع آن است که شما میتوانید آن را به عنوان یک شام سبک و خوشمزه امتحان کنید.
مواد لازم برای تهیه بروستکا
نان تست: 8 عدد
گوجهفرنگی: 4 عدد
روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
ریحان تازه: 30 گرم
سیر: 5 حبه
کره: یک قاشق غذاخوری
پنیر موتزارلا یا پارمزان :به مقدار دلخواه
فلفل و نمک: به مقدار لازم
طرز تهیه بروستکا
1-ابتدا سیرها را پوست و له کنید.
2-سپس ماهیتابه را روی حرارت قرار دهید و کره را در آن ذوب کنید.
3-سیر لهشده را با کره تفت دهید تا بوی سیرها به مشام برسد و بعد آن را داخل یک کاسه بریزید.
4-گوجهفرنگیها و ریحان را خرد و آنها را به سیر سرد شده داخل کاسه اضافه کنید.
5-سپس نمک و فلفل را به مواد داخل کاسه بیفزایید و خوب مخلوط کنید.
6-در ادامه ورقههای نان را با استفاده از قلم مو به روغن زیتون آغشته و آنها را در فر یا دستگاه توستر، بگذارید.
7-نانها را در ماهیتابه گریل یا ماهیتابه ای با کف ضخیم هم میتوانید تست کنید؛ فقط باید ماهیتابه را چرب و هر دو طرف نانها را با حرارت ملایم تست کنید.
8- مخلوط مواد را با قاشق روی نانهای تست شده بریزید و روی آنها را با پنیر موتزارلا بپوشانید. به همین راحتی بروسکتای شما آماده شد.