2024/04/29
۱۴۰۳ دوشنبه ۱۰ ارديبهشت
طرز تهیه قیمه ریزه اصفهانی به سبک سرآشپزهای اصفهان

طرز تهیه قیمه ریزه اصفهانی به سبک سرآشپزهای اصفهان

اگر می خواهید قیمه ریزه اصفهانی بخورید این مطلب را بخوانید

جامعه پویا -قیمه ریزه اصفهانی یک غذای خیلی خوشمزه است که کشورهای اروپایی هم آن را در میان غذاهای اصلی قرار دادند. قیمه ریزه به سبک سرآشپزهای اصفهانی ترفند خاصی دارد. 


مواد لازم برای تهیه قیمه ریزه اصفهانی 


گوشت چرخ کرده: 200 گرم
 روغن: یک قاشق غذا خوری
 پیاز: یک عدد
 رب گوجه ‌فرنگی: یک قاشق غذا خوری
 سیب زمینی متوسط: یک عدد
 آب:۲ لیوان
 آرد نخودچی: ۲ قاشق غذاخوری
 زردچوبه: یک قاشق چای خوری
 نعناع و ترخون خشک: ۳ قاشق غذاخوری
 نمک و فلفل: به مقدار لازم

قیمه ریزه اصفهان
 

 طرز تهیه قیمه ریزه اصفهانی


1-ابتدا پیاز را بشویید و پوست  کرده و از وسط نصف کنید. نصف پیاز را رنده کنید و در کاسه‌ای بریزید و با گوشت چرخ کرده مخلوط کنید.
2-سپس سبزی خشک، آرد نخودچی، نمک، فلفل و نصف قاشق چای خوری زردچوبه را به گوشت و پیاز اضافه و خوب با هم مخلوط کنید.
3-مواد را به صورت کوفته‌های کوچک شکل دهید و کنار بگذارید.
4-نصف دیگر پیاز را خرد کنید . یک قابلمه کوچک را روی شعله متوسط قرار دهید تا داغ شود. سپس کمی روغن کف آن بریزید. وقتی روغن داغ شد پیاز خرد شده را داخل آن بریزید.
5- دو قاشق چای خوری از زردچوبه را روی پیاز بریزید و آن را 2تا 3 دقیقه تفت دهید.
6-سیب زمینی را پوست و  نگینی خرد کنید، سپس سیب زمینی خرد شده را به قابلمه اضافه کنید و یکی دو دقیقه دیگر تفت دهید.
7-رب گوجه فرنگی یا گوجه فرنگی رنده شده را اضافه کنید و کمی دیگر به تفت دادن ادامه دهید.
8-آب را داخل قابلمه بریزید و در آن را بگذارید تا جوش بیاید.
9-وقتی آب جوش آمد کوفته‌ها را داخل آن بریزید و شعله زیر قابلمه را کم کنید. در قابلمه را مجدد ببندید و بگذارید حدود یک ساعت روی شعله ملایم بماند تا جا بیفتد.
 

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.