2024/04/28
۱۴۰۳ يکشنبه ۹ ارديبهشت
طرز تهیه سوفله سبزیجات خیلی فوری و مجلسی

طرز تهیه سوفله سبزیجات خیلی فوری و مجلسی

طرز تهیه سوفله سبزیجات خیلی خوشمزه را اینجا بخوانید

جامعه پویا -سوفله سبزیجات یک پیش غذای سبک و پر از فیبر است که  آن را می‌توان به عنوان یک شام سبک هم خورد.

 

مواد لازم برای سوفله سبزیجات


  سیب زمینی: 800 گرم
  کدو و قارچ ریز: از هر کدام 200 گرم
  فلفل دلمه ای قرمز و زرد:  2 عدد
  پنیر پارمزان: 20 گرم
  پنیر گودا: 55 گرم
  زرده تخم مرغ: 5 عدد
  سفیده تخم مرغ: 7 عدد
  کره: 2-3 قاشق غذاخوری
  آرد: 4 قاشق غذاخوری
  خامه و شیر داغ: از هر کدام یک پیمانه
  آب لیمو: یک قاشق مرباخوری
  نمک و فلفل: به میزان لازم

    طرز تهیه سوفله سبزیجات


۱-فر را روی حرارت ۱۹۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید.
2- سیب زمینی را پوست و به قطعات بزرگ خرد کنید.
3- کدو را بشویید و پس از خشک شدن به صورت ورقه‌ای خرد کنید.
4- قارچ‌ها را تمیز بشویید و بگذارید خشک شوند و فلفل دلمه‌ای را برش‌های طولی بزنید.
5- همه سبزیجات خرد شده را در کاسه‌ای بریزید و روی آن ۱-۲ قاشق غذاخوری روغن اضافه کنید و نمک و فلفل سیاه بپاشید تا مزه دار شوند.
6- کف ظرف سوفله را کره بمالید و با ورق آلومینیوم یک یقه دور آن بیندازید.
7- کره را در تابه روی حرارت ملایم ذوب کنید و آرد را ۱-۲ دقیقه در آن تفت دهید.
 8- شیر را اضافه کنید و هم بزنید تا مایه صاف و غلیظ شود ، خامه را اضافه کنید و هم بزنید تا داغ شود، ولی نجوشد. سپس تابه را از روی حرارت بردارید.9- زرده تخم مرغ را بزنید تا کرم رنگ شود و سپس کم کم در مایه داغ بریزید و هم بزنید. سیب زمینی، قارچ، کدو، فلفل دلمه‌ای و پنیر را اضافه کنید و هم بزنید.
10- فرصت دهید تا مایه کمی خنک شود. در این فاصله سفیده تخم مرغ را با آب لیمو بزنید تا آهاری شود.
11- سفیده را آهسته روی مایه گرم بریزید و مخلوط کنید.12- مخلوط مواد را آهسته در ظرف سوفله بریزید و ۲۰-۲۵ دقیقه در فر بگذارید تا سبزیجات پخته و نرم شوند. همین که سفیده
تخم مرغ ببندد و رویه پنیر طلایی شود، از فر خارج و به صورت داغ سرو کنید.
 

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.