جامعه پویا -گیلاس میوه ای تابستانی است که می توان با آن دسرهای عالی درست کرد. مربای گیلاس از آن دسرهاست که در خانه می توانید تهیه کنید.
مواد لازم برای مربای گیلاس
گیلاس قرمز یا سیاه :1 کیلوگرم
شکر: 7 لیوان
اسانس وانیل :چند قطره
گردو : به میزان لازم
طرز تهیه مربای گیلاس
ابتدا گیلاسها را خوب بشویید و صبر کنید تا آبش برود ، سپس گیلاس را از هسته جدا کنید، می توانید اینکار را با دستگاه هسته گیر انجام دهید یا با یک نی که از گیلاس رد می کنید هسته را جدا کنید.
حالا گیلاس را در یک قابلمه بریزید و شکر را لابه لای آن بریزید، به مدت 12 ساعت به گیلاسها استراحت بدهید، بهتر است قابلمه را در یخچال قرار دهید.
سپس قابلمه را از یخچال خارج کرده و روی اجاق بگذارید، شعله را کم کنید و منتظر شوید تا مربا بپزد، هر چند وقت یکبار به آن سر بزنید.
وقتی که گیلاسها پخت قوام پیدا کرد، اسناس وانیل و گردوی خرد شده را به آن اضافه کنید. یک دقیقه بعد اجاق را خاموش کنید.
صبر کنید تا مربا خوب از حرارت بیفتد و ولرم شود، حالا مربا را در یک شیشه تمیز و خشک بریزید.
در شیشه را محکم ببندید و مربا را در یخچال یا در جای خشک و خنک قرار دهید.
نکته
به جای گردو می توانید از آجیل های دیگر هم استفاده کنید.
حتما از گیلاس رسیده استفاده کنید.
نسبت شکر به گیلاس بستگی به ذائقه شما دارد اگر دوست ندارید مربا خیلی شیرین شود می توانید شکر کمتری مصرف کنید.