جامعه پویا -آلبالوپلو یک غذای خیلی خوشمزه است که در فصل آلبالو می توانید آن را درست کرده و نوش جان کنید.
مواد لازم برای تهیه آلبالو پلو
آلبالو بدون هسته یک و نیم لیوان
برنج دو و نیم پیمانه
مرغ تکه شده به تعداد دلخواه
زعفران دم کرده ۱ استکان
خلال پسته و بادام برای تزیین
پیاز ۱ عدد
روغن کمی
نمک به مقدار لازم
طرز تهیه آلبالو پلو
ابتدا مرغ را آماده کنید، پیاز را خرد کرده و تفت بدهید،سپس تکه های مرغ را در پیاز سرخ کنید و شعله را کم کنید، نمک و فلفل و زردچوبه را اضافه کنید. دو لیوان آب و زعفران را به مرغ اضافه کرده و در در تابه را بگذارید تا مرغ روی شعله کم بپزد.
حالا در این مدت می توانید پلو را هم آماده کنید، آلبالوی هسته گرفته را در یک ظرف بریزید تا به مدت یک ربع بجوشد در این مدت شکر را هم به آن اضافه کنید، وقتی که آلبالو رنگ پس داد شعله را خاموش کنید، آب را از آلبالو جدا کرده و به برنج خیس شده اضافه کنید، یک ساعت بعد برنج را برای آبکش آماده کنید، آن را طبق معول همیشه آبکش کنید و آلبالو را اضافه کنید. وقتی که برنج و آلبالو خوب مخلوط شد آن را دم بگذارید، بهتر است 45 دقیقه در دم بماند، بعد آلبالو پلو را در دیس بکشید و مرغ را لابه لای آن قرار دهید، با پسته و بادام تفت داده شده آن را تزئین کرده و نوش جان کنید.