جامعه پویا-زردآلو میوه ای بسیار لذیذ است که ایرانی ها از آن در غذاهایی مانند مرغ و کوفته استفاده می کنند. برای اینکه زمستان هم بتوانید از زردآلو استفاده کنید می توانید آن را به شکل قیسی یا برگه زردآلو خشک کرده و در فریزر نگهداری کنید. شما می توانید از این برگه ها در پذیرایی و در کنار آجیل در فصل زمستان هم استفاده کنید.
طرز تهیه برگه زردآلو در خانه در هوای آزاد
در ابتدا زردآلو را خوب بشویید و از وسط نصف کنید و هسته آن را خارج کنید.
سپس در یک سبد که کاملا هوا از زیر آن خارج شود دستمال سفید تمیزی بیندازید و زردآلوها را روی دستمال بچینید مقدار بسیار کمی به آن نمک بپاشید. سپس دستمال دیگری روی آنها بگذارید.
حالا زردآلوهای خوشمزه و خوشرنگ داخل سبد را جلوی آفتاب قرار دهید. برای اینکه متوجه شوید زرد آلوها آماده شده یا نه هر 6 ساعت به آن سر بزنید اگر به خشکی مورد نظر شما رسیده بود آن را جمع آوری کنید.ممکن است اینکار دو روز طول بکشد. بسته به اینکه آفتاب چقدر تیزی داشته باشد زردآلوها هم به قیسی تبدیل می شوند. هرچقدر آفتاب ملایم تر باشد کیفیت قیسی که درست می کنید بهتر است.بعد از جمع آوری از مقابل آفتاب به مدت یک ساعت در سایه یا در محیط پذیرایی قرار دهید تا از رطوبت دور باشد و کمی هم خنک شود. سپس آنها را بسته بندی کرده و در فریزر قرار دهید.
یادتان باشد هر چند ساعت یکبار زردآلوها را پشت و رو کنید تا آب آنها کاملا خشک شود.
بیشتر بخوانید: راههایی برای کاهش دورریز مواد غذایی
طرز تهیه برگه زردآلو با فر گاز
ابتدا همانطور که در بالا گفته شد زردآلوها را بشویید و اجازه دهید خشک شود سپس از وسط دو نیم کرده، هسته را در آورید و روی سینی فر بگذارید.
فر را داغ کنید و سینی محتوی برگه ها را در فر داغ قرار دهید. حرارت فر را به روی حداقل تنظیم کنید.
برای تهیه برگه زردآلو باید حرارت فر را به روی حداقل تنظیم کنید
کمی در فر را باز بگذارید و مرتب به آنها سر بزنید و چنانچه لازم است آنها را زیر و روی جا به جا کنید تا نسوزند. وقتی که خشک شدند سینی را از فر خارج کنید.
پس از اینکه کاملا آب خود را از دست داد و خشک شد کافیست درون ظرف گذاشته و در هر جای خشک و خنک نگهداری کنید و از طعم شگفت انگیز و تازگی آن لذت ببرید. اگر رطوبت آشپزخانه شما بالاست می توانید آنها را فریز کنید.