2024/11/22
۱۴۰۳ جمعه ۲ آذر
پیشنهادات ما
چطور کباب کوبیده به سیخ بزنیم که نریزد

چطور کباب کوبیده به سیخ بزنیم که نریزد

کباب کوبیده یکی از چهار غذای محبوب ایرانی هاست و شهرت جهانی دارد. اما اگر فوت و فن به سیخ زدن کباب را ندانید خراب می شود. همه چیز درباره سیخ زدن کباب کوبیده را در این مطلب بخوانید.

جامعه پویا-کباب کوبیده غذای محبوب ایرانی هاست و شهرت بی المللی دارد. جالب است بدانید در آخرین نظرسنجی ها کباب کوبیده جزء 5 غذای مورد علاقه ایرانی ها بوده است. اما درست کردن آن فوت و فنی دارد و باید طوری درست کنید از سیخ جدا نشود.

 

 

برای اینکه کباب کوبیده ای درست کنید که از سیخ نریزد و یک کباب عالی باشد، باید کارهای زیر را انجام دهید.

 

 

 

طرز تهیه کباب کوبیده

نکات مهم کباب زدن

 بهترین گوشت برای تهیه کباب کوبیده ، استفاده از گوشت سردست و گردن به همراه مقداری هم دنبه است که باید با هم چرخ شوند تا کباب چرب و خوشمزه ای درست شود.

 

قبل از اینکه مواد کباب را روی سیخ بکشید بهتر است سیخ ها را از قبل چند دقیقه ای داخل یخچال یا فریزر قرار دهید تا سرد شوند.

 

سیخ های کباب در هنگام استفاده حتما باید تمیز و خشک باشد.

 

سیخ زدن کباب کوبیده

 

گوشتی را که تهیه کردید و برای کباب کردن میخواهید استفاده کنید نباید بشویید ، چون چسبندگی خود را از دست می دهد و هنگام سیخ زدن و کباب شدن میریزید.

 

یکی از راههایی که برای چسبندگی گوشتها می توان انجام داد اضافه کردن مقداری گوشت مرغ چرخ شده به گوشت قرمز کبابیست. چرا که گوشت مرغ چسبندگی بالایی دارد.

 

برای مواد کباب کوبیده باید پیازها را رنده کنید و آب آن را کاملا بگیرید و فقط تفاله پیاز را به گوشت اضافه کنید تا سبب شل شدن مواد و ریختن از روی سیخ نشود.

 

 

 

استفاده از جوش شیرین در کباب باعث از بین بردن آهن گوشت میشود و برای استفاده مکرر اصلا توصیه نمیشود ولی اگر هر از گاهی خیلی تصادفی هوس درست کردن کباب کوبیده کرده باشید برای یکدست و زیبا کردن کباب ها و نیز چسبندگی بیشتر ،میتوانید از مقدار خیلی کمی جوش شیرین در مواد کباب کوبیده استفاده کنید.

 

 

چطور کباب را به سیخ بزنیم

برای حالت چسبندگی بیشتر گوشت ها و برای اینکه از روی سیخ نریزند آنها را کاملا ورز دهید و بعدحدود 4 تا 5 ساعت در یخچال قرار دهید تا مغز گوشت کاملا سرد شود. حتی بعد از اینکه کبابها را به سیخ گرفتید مجددا آنها را یک ساعت دیگر داخل یخچال یا فریزر قرار دهید تا سرد شوند و خودشان را بگیرند.

 

دو طرف گوشتهای به سیخ کشیده شده را از بالا و پایین خوب با دست فشار دهید تا به سیخ بچسبند.

 

 

حرارت اولیه آتش منقل گازی و یا ذغالی هنگامی که کباب ها را روی آن قرار میدهید باید خیلی زیاد باشد و باید با قدرت روی آتش زغال باد بزنید سیخها را باید تند تند پشت و رو کنید تا یک طرف آن بیشتر روی آتش نباشد. وقتی هم که گوشتها خودشان را گرفتند حرارت را کم کنید و یا باد زدن را به آرامی انجام دهید.

 

پیشنهادات ما
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.