2024/12/26
۱۴۰۳ پنج شنبه ۶ دي
پیشنهادات ما
بوی سوختگی غذا را چگونه بگیریم

بوی سوختگی غذا را چگونه بگیریم

مفیدترین ترفندها برای رفع بوی سوختگی غذا را در این مطلب یاد بگیرید.

جامعه پویا -چنان‌چه غذای شما ته بگیرد و بسوزد می توانید از ترفندهای آشپزی در کوتاه ترین زمان برای از بین بردن بو و گرفتن طعم سوختگی آن ها استفاده کنید.ادامه مطلب را در این زمینه مطالعه کنید:

برطرف کردن بوی سوختگی برنج


خراسان نوشت: یکی از روش ها برای برطرف کردن بوی سوختگی برنج، این است که تکه هایی از پیاز را داخل برنج بگذارید تا بوی آن را برطرف کند. برای این‌کار پیازی را به صورت لایه ای برش  بزنید و در بین برنج پخته شده خود قرار دهید. بعد از چند دقیقه، پیاز بوی سوختگی برنج را به خود می گیرد و دیگر برنج بوی بدی نخواهد داشت.
بعضی وقت‌ها هم استفاده از نان می تواند بوی سوختگی برنج را بگیرد. برای این‌کار می توانید روی برنج خود تکه ای نان قرار دهید و آن را تا زمان کشیدن برنج در ظرف، برندارید. این تکه نان بوی سوختگی برنج را به خود می گیرد. به این موضوع توجه کنید که لازم نیست نان را داخل برنج بگذارید تنها نان را روی سطح برنج قرار  دهید و دم کنی را بگذارید.
پنبه‌ای را آغشته به آب‌لیمو کنید و داخل دستمال کاغذی بپیچید و به مدت چند دقیقه داخل قابلمه بگذارید. بوی سوختگی رفع خواهد شد.
از جمله شیوه های مفید دیگر برای برطرف کردن بوی سوختگی برنج، استفاده از حبه قند است که اگرچه این شیوه خیلی متداول نیست اما می تواند مفید باشد، پس به محض این‌که بوی سوختگی برنج را احساس کردید ، لازم است سریع در قابلمه را بردارید و چند حبه قند لابه لای برنج بگذارید، حبه های قند می تواند پس از چند دقیقه بوی سوختگی را به خود جذب کند و در نتیجه با این راه حل آسان می توانید بوی سوختگی غذا را از بین ببرید.

برای رفع بوی سوختگی غذا چه کنیم

برطرف کردن بوی سوختگی انواع خورش


در طبخ انواع خورش،‌ بعضی وقت‌ها امکان دارد شعله گاز زیاد  باشد و خورش ته بگیرد و بوی سوختگی بدهد در این هنگام بهتر است خورش را هم نزنید و آبی به آن اضافه نکنید و فقط آن را به ظرف دیگری منتقل کنید.
بعد از عوض کردن ظرف خورش، داخل ظرف یک تکه پیاز بیندازید و روی خورش مقداری آب جوش بریزید و ظرف را چند دقیقه روی شعله قرار دهید تا طعم و بوی سوختگی به طور کامل از بین برود. در آخر پیاز را از ظرف در آورید .مقداری آب ،روغن و نمک را مخلوط و به خورش اضافه کنید. سپس مقداری آب‌لیمو به آن اضافه و یک سیب‌زمینی را چهار قسمت کنید و داخل آن بریزید و در زمان کشیدن خورش،‌ سیب‌زمینی را  بردارید.
درون ظرف مقداری شکر بریزید چون شکر طعم سوختگی را از بین می برد اما مواظب باشید شکر را به اندازه ای بریزید که غذا طعم شیرین به خود نگیرد.

برطرف کردن بوی سوختگی مربا


چنان‌چه پس از تهیه مربا متوجه طعم سوختگی در آن شدید،‌ مربا را دوباره روی حرارت بگذارید و با مقداری وانیل و مقدار خیلی کم آب‌لیمو آن را مزه‌دار کنید. به هیچ عنوان به مربا آب اضافه نکنید چون سبب کپک زدن آن می‌شود

 

پیشنهادات ما
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.