جامعه پویا - بریانی غذای سنتی اصفهان است که از معروفترین غذاهای این شهر است. این غذای لذیذ را با ترفند اصفهانی ها می توانید در خانه تهیه کنید.
مواد لازم برای تهیه بریانی اصفهان
گوشت سر دست و دنده:1 کیلوگرم
پیاز درشت :1 عدد
زعفران :به مقدار لازم
دارچین :به مقدار لازم
نعناع خشک شده :مقداری
نمک ، فلفل و زردچوبه:به مقدار لازم
خلال بادام :مقداری برای تزیین
طرز تهیه بریانی اصفهان
گوشت را خرد کنید و به همراه پیاز خرد شده ، نمک و زردچوبه داخل مقداری آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا آب به جوش بیاید. بعد از اینکه آب به جوش امد ، گوشت را به مدت 45 دقیقه بپزید.
بعد گوشت را از آب جدا کنید و به همراه نعنا دو بار در چرخ گوشت ،چرخ کنید.سپس گوشت را با یکی دو قاشق آب مخلوط کنید و با دست ورز دهید.
گوشت را بچشید تا نمک و فلفل آن اندازه باشد. بعد قالب های بریانی را کمی روی حرارت داغ کنید و از روغن روی آب گوشت به اندازه یک قاشق بردارید و ته قالب بریزید.
بعد کف قالب ، مقداری زعفران ، فلفل و دارچین بپاشید و یک لقمه از گوشت بریان را ته قالب بریزید و با دست رویش را صاف کنید و چند لحظه روی حرارت قرار دهید.
سپس روی نان آماده شده برگردانید.بریانی آماده شده را با خلال بادام و زعفران تزیین کنید.
نکته
بریانی غذایی است که کالری بسیار زیادی دارد و بهتر است برای شب آن را استفاده نکنید.
برای تهیه بریانی حتما از گوشت گوسفندی استفاده کنید اگر از گوشت گوساله استفاده کنید باید به آن چربی اضافه کنید.