پیشنهادات ما
طرز تهیه دوپیازه آلو غذای خوشمزه شیرازی

طرز تهیه دوپیازه آلو غذای خوشمزه شیرازی

طرز تهیه دو پیازه آلو شیراز را اینجا بخوانید

جامعه پویا -دوپیازه آلو در واقع پیاز با سیب زمینی پخته می شود. شیرازی‌ها به سیب زمینی آلو می گویند و همین هم باعث شده نام این غذای خوشمزه دوپیازه آلو شود. 

 

طرز تهیه دوپیازه آلو


مواد لازم برای تهیه دوپیازه آلو 


سیب زمینی (آلو) نیم کیلو تقریبا دو عدد
پیاز داغ (دو پیاز درشت)
گوجه فرنگی یا رب گوجه فرنگی به میزان دلخواه
نمک، ادویه، زردچوبه به میزان لازم
روغن به میزان لازم 

 


طرز تهیه دوپیازه آلو


سیب زمینی را آب‌پز کرده، بعد از پختن پوست آن را کنده به قطعات کوچک خرد می‌کنید و با پیاز داغ و گوجه فرنگی یا رب گوجه فرنگی مخلوط نموده به آن نمک و ادویه زده درکمی روغن تفت می‌دهید. این خوراک ساده را با نان مصرف کنید. در صورت تمایل کمی آبلیمو اضافه کنید. 
سیب زمینی را بعد سرخ شدن پیاز خلال شده به پیاز اضافه کرده کمی تفت دادم تا سیب زمینی له نشه. بعد رب و ادویه را کمی تفت داده به مواد اضافه کردم.

طرز تهیه دوپیازه آلو شیرازی


نکته 


می توانید در این غذای خوشمزه از سبزی معطر هم استفاده کنید. سبزی معطر خشک می تواند این غذا را بسیار خوشمزه کند. 
سیر رنده شده را با پیاز تفت بدهید تا عطر سیر غذا را خوشمزه‌تر کند. یک حبه سیر برای میزان موادی که در بالا گفته شد کافی است. 

 

پیشنهادات ما
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.