2024/04/19
۱۴۰۳ جمعه ۳۱ فروردين
طرز تهیه کیک هل و گلاب بسیار ساده و آسان

طرز تهیه کیک هل و گلاب بسیار ساده و آسان

کیک هل و گلاب یک کیک بسیار آسان و راحت است که می‌توانید در عرض یک ساعت در خانه اماده کنید. دستور پخت کیک هل و گلاب را اینجا بخوانید

جامعه پویا -کیک ، یک میان وعده بسیار خاص و خوشمزه است که به راحتی می‌توانید در خانه آن را تهیه کنید و از سلامتش اطمینان داشته باشید. 

 

کیک هل و گلاب

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک بدون شیر در خانه

مواد لازم


 آرد:پنج و نیم لیوان آرد
شکر:یک و نیم لیوان شکر
تخم مرغ:8 عدد تخم مرغ
بکینگ پودر :1/2 قاشق غذاخوری
وانیل:1/4 قاشق چایخوری
زعفران سائیده :1/4 قاشق چایخوری
هل سائیده :7 دانه
گلاب :1 فنجان
روغن مایع:1/5 فنجان
آب :نصف فنجان
کشمش :در صورت تمایل مقداری
پودر پسته :برای تزئین

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک خیس شکلاتی بدون فر

کیک ساده
دستور پخت


ابتدا فر را روی حرارت 180 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود.آرد را با بکینگ پودر مخلوط کنید و چند بار الک کنید تا آرد سبک شود.
نمناک نوشت: سپس داخل ظرفی تخم مرغ ها را بشکنید و به آن وانیل ، هل و زعفران اضافه کنید و به مدت 5 تا6 دقیقه با دور تند همزن ، هم بزنید تا حجم تخم مرغ ها چند برابر شود.

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک وانیلی در قابلمه و بدون فر

بعد به آن شکر را اضافه کنید و مقداری دیگر هم بزنید.
بعد از حل شدن شکر در تخم مرغ ،روغن ، گلاب و آب را اضافه کنید و حدود 10 تا 15 ثانیه هم بزنید.
مخلوط آرد و بکینگ پودر الک شده را کم کم به موادتان اضافه کنید و با لیسک شروع به هم زدن کنید.
کف قالب مورد نظرتان را کمی چرب کنید و مواد کیک را داخل قالب بریزید و در صورت تمایل مقداری کشمش روی مواد کیک بریزید.

سپس قالب کیک را در طبقه وسط فر به مدت 45 دقیقه قرار دهید.

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.