جامعه پویا - ترشی خیار به اندازه خیار شور خوشمزه و خاص است که در هر فصل سال می توانید آن را آماده کنید.
ترشی خیار را با انواع غذا می توانید میل کنید.
مواد لازم برای ترشی خیار
خیار خلال شده یک کیلو
هویج » 2 عدد
سیر رنده شده : 5 حبه
فلفل تند: 4 عدد
نعناع و ریحان خشک : 50 گرم
نمک، شکر، گلپر: به میزان لازم
سرکه : یک لیتر
طرز تهیه ترشی خیار
خیار هارو میشوییم بعد خشک میکنیم ،بعد با رنده خلال کن خلالی شون میکنیم . یا میتوانید باچاقو خلال کنید. یا مثل سالاد شیرازی مکعبی خورد کنید ولی خلال زیباتره می شود به همین دلیل بیشتر از خلال خیار استفاده می شود.
دوتا هویج را هم برای زیبایی و ترکیب رنگ استفاده می کنیم. ابتدا هویج را نیم پز وبعد خلالی می کنیم.
سیر رنده شده. فلفل قلمی تند. شوید و نعناع و ریحان خشک و پودر گلپر. نمک و کمی شکر هم اضافه می کنیم. اگر سرکه زیادی ترش بود داخل قابلمه بریزید و آب اضافه کنید تا میزان ترشیش کم بشه بعد حدود ده دقیقه بجوشانید و احاق را خاموش کنید. وقتی از داغی افتاد روی خیارها بریزید و مخلوط کنید برای خوشرنگ شدنش رنگ زرد خوراکی اضافه کنید(اختیاری) و داخل شیشه بریزید.
نکته
بهتر است تمام ترشی ها داخل یخچال نگهداری شود که طعمش عوض نشود. یک هفته بعد می توانید ترشی خیار را استفاده کنید.
بجای خیار معمولی از خیارچنبر هم میتوانید استفاده کنید.
سبزی های خشک انتخابی است هر از سبزی می توانید استفاده کنید.