جامعه پویا -بادنجان پلو یک غذای خاص و خوشمزه تهرانی است که به عنوان یک غذای اصلی سرو می شود و طرفداران بسیار زیادی دارد.
این غذای زمستانی و خاص را به راحتی می توانید تهیه کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه استانبولی پلو بسیار خوشمزه و عالی +دستور پخت ترکیه ای
مواد اولیه
برنج : دو پیمانه
شوید خشک: 5 قاشق غذاخوری
گوشت چرخ کرده :200 گرم
سیر: 5 حبه
بادمجان: سه عدد قلمی
گوجه: سه عدد
فلفل، نمک،سیر: به میزان لازم
بیشتر بخوانید: طرز تهیه خورش بادمجان رستورانی و مجلسی
دستور پخت
ابتدا بادنجان را به کلفتی یک بند انگشت به صورت گرد خرد می کنیم. بهتر است پوست بادنجان را نکنید چون هم مفید است و هم به غذای شما زیبایی می دهد. گوجه را هم برش می زنیم و سرخ می کنیم. کنار می گذاریم. پیاز ها را خرد کرده و سیر را هم رنده می کنیم و به گوشت اضافه می کنیم و نمک را هم اضافه می کنیم. حالا گوشت را با سیر ورز می دهیم.
گوشت و پیاز را تفت می دهیم. یک قاشق رب به آن اضافه می کنیم. بعد فلفل سیاه را اضافه می کنیم و تفت می دهیم. روغن باید در حدی باشد که مواد فقط تفت داده شود.
برنج و شوید را روی اجاق قرار می دهیم تا بجوشد. مانند برنجی که می خواهیم کته کنیم به آن آب اضافه می کنیم. وقتی به مرحله ای رسید که باید دم بکشد زیر اجاق را خاموش می کنیم.
حالا یک لایه برنج و یک لایه گوشت چرخ کرده و بادنجان و گوجه می چینیم و لابه لا قرار می دهیم. پودر سیررا هم به هر لایه اضافه کنید. بعد غذا را دم کنید. وقتی غذا دم کشید آن را برگردانید تا ته دیگ آن به زیبایی مشخص شود.
نکته
اگر گیاه خوار هستید می توانید گوشت را از این غذا حذف کنید.
بادنجان پلو یک غذای تهرانی و بسیار خوشمزه است. می توانید این غذا را به عنوان غذای اصلی سرو کنید
بادنجان پلو را می توانید به عنوان یک غذای تهرانی برای مهمانهایتان سرو کنید.
رنگ بندی این غذا بسیار خاص و زیباست و سفره شما را رنگین می کند.
برای اینکه ته دیگ خوبی داشته باشد حتما ته قابلمه مقداری رغن و زعفران بریزید. می توانید ته چین سیب زمینی هم در آن قرار دهید.