جامعه پویا -نان سیر یک پیش غذای عالی است که طرفداران زیادی دارد اگر می خواهید نان سیر تهیه کنید به راحتی می توانید آن را در خانه درست کنید. نان سیر تابه ای را به این روش درست کنید.
مواد لازم برای تهیه نان سیر تابه ای
نان تست: ۱۰ عدد
کره آب شده: ۵ قاشق غذاخوری
روغن زیتون فرابکر: ۲ قاشق غذاخوری
سیر له شده: ۳ حبه
آویشن: ۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
پنیر پیتزا رنده شده: ۱ پیمانه
جعفری تازه ساطوری خرد شده: به مقدار دلخواه
طرز تهیه نان سیر در تابه
کره را روی شعله ملایم گاز آب کنید. نان تستها را با اندازه دلخواه برش بزنید.در یک ظرف مناسب کره آب شده، روغن زیتون ، سیر له شده، آویشن، نمک و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید. وقتی که تمام مواد را خوب با هم مخلوط کردید و یک مایه یکدست آماده شد آن را روی نانهای تست بمالید. مایه را به صورت یکنواخت روی نانها بمالید.
ماهیتابه نسوز یا ماهیتابه گریل را کمی چرب کنید. زمانی که گرم شد، نان تستها را داخل آن قرار دهید تا طلایی و برشته شوند.
بعد از برشته شدن، پنیر پیتزا را روی نانها قرار دهید و درب ماهیتابه را ببندید تا پنیرها آب شوند.
نکته
برای درست کردن نان سیر از نان باگت هم میتوانید استفاده کنید. در این صورت نان باگتها را با ضخامت ۲ الی سه سانتیمتر برش بزنید و به همین ترتیب عمل کنید. اگر از نان باگت استفاده کردید باید داخل نان را کمی به سمت داخل فشار دهید تا جا برای مواد باز شود.
اگر طعم پنیر پازمزان یا پنیر چدار را میپسندید، کمی پنیر پارمزان یا چدار هم روی نان سیر بپاشید.
اگر یک قاشق مرباخوری تره ریز خرد شده هم روی نان سیر بریزید طعم لذیذی به آن میبخشد.