2024/04/25
۱۴۰۳ پنج شنبه ۶ ارديبهشت
طرز تهیه خورش آلو هویج با گوشت مجلسی و خوشمزه

طرز تهیه خورش آلو هویج با گوشت مجلسی و خوشمزه

طرز تهیه خورش آلو هویج با گوشت را اینجا بخوانید

جامعه پویا -خورش آلو هویج یک خورش خوشمزه و خاص است که در مهمانی ها می توانید آن را استفاده کنید. 
برای تهیه خورش آلو هویج خوشمزه به سبک غذاپزی های بزرگ باید از این دستور پخت استفاده کنید. 

بیشتر بخوانید :طرز تهیه خورش قورمه سبزی مجلسی و خوشمزه با مرغ


مواد لازم برای تهیه خورش آلو هویج


 گوشت خورشی  - 350 گرم
  هویج -  500 گرم
  آلو بخارا -  100 گرم
  پیاز -  یک عدد
  شکر -  یک قاشق سوپ خوری
  رب گوجه فرنگی -  یک قاشق سوپ خوری
  پودر زعفران -  یک قاشق چای خوری
  زردچوبه -  یک قاشق چای خوری

خورش آلو هویج

 

بیشتر بخوانید : فیلم آشپزی: طرز تهیه مرغ شکم پر به سبک فرانسوی


 طرز تهیه خورش  آلو هویج

 

1- ابتدا هویج ها را بشویید ، پوست بگیرید و به صورت رشته های باریکی به طول ۴ سانتی متر برش بزنید.
2- در یک قابلمه دو قاشق غذاخوری روغن بریزید و روی حرارت بگذارید و هویج های خرد شده را به آن اضافه کنید و در قابلمه را ببندید .هویج ها را حدود ۱۵ دقیقه روی حرارت ملایم تفت دهید تا کمی نرم شود.
3-سپس پیاز خرد شده را تفت دهید تا طلایی شود.
4- گوشت را به قطعات کوچک تر برش  بزنید و به پیاز اضافه کنید و حدود ۱۰ دقیقه تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند و سپس زردچوبه و فلفل را به آن اضافه کنید و یک تا 2 دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه دهید.
 5 - دو قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی به گوشت اضافه کنید و 2 تا 3 دقیقه تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود.
6- سپس چهار پیمانه آب جوش به آن اضافه کنید، در قابلمه را ببندید و اجازه دهید گوشت روی حرارت ملایم بپزد.
7- آلوها را به مدت یک ساعت در آب سرد خیس کنید، سپس آن ها را آبکش کنید و در کمی روغن تفت دهید.
8- پس از این‌که گوشت به مدت یک ساعت پخت، هویج و آلوها را همراه با مقداری نمک به قابلمه اضافه کنید، هم بزنید و در قابلمه را ببندید.
9- تقریبا ۲ ساعت دیگر باید صبر کنید تا خورش بپزد و جا بیفتد.
10- وقتی آب خورش تمام شد و به روغن نشست، آب‌لیمو را به آن اضافه و حرارت را خاموش کنید.
  نکات مهم خورش آلو هویج
این خورش با مرغ هم بسیار خوب می‌شود فقط دقت کنید که از تکه های کوچک مرغ در اندازه جوجه کبابی استفاده کنید. اندازه شکر این غذا ذائقه ای است و شما می‌توانید ابتدا نصف مقدار را اضافه کنید،سپس بچشید و کم کم بقیه شکر را استفاده کنید.
 

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.