جامعه پویا -ناگت مرغ خیلی غذای خوشمزه و خاصی است این غذا را می توانید در خانه تهیه کنید.
بیشتر بخوانید : طرز تهیه چند نوع بورک آسان و بسیار خوشمزه به سبک آشپزهای ترکیه ای
مواد لازم برای ناگت مرغ ۴ نفر
گوشت مرغ - ۴۰۰ گرم
نان تست - ۲ عدد
آرد سفید - نصف لیوان
پودر سوخاری نارنجی - به مقدار کافی
پنیر پیتزا - ۱۰۰ گرم
تخم مرغ - یک عدد بزرگ
نمک و فلفل سیاه - به مقدار کافی
پودر سیر و پیاز - به مقدار کافی
بیشتر بخوانید :طرز تهیه رولت گوشت ساده و رستورانی
طرز تهیه ناگت مرغ خانگی
1- برای تهیه ناگت مرغ خانگی ابتدا وسط نان های تست را که نرم هستند خارج و در یک کاسه مناسب خرد کنید.2- دو قاشق غذاخوری آب به نان های تست اضافه و خوب مخلوط کنید تا نان های تست نرم شود و حالت خمیری پیدا کند.3- گوشت مرغ را به قطعات کوچک برش بزنید و به نان باگت اضافه کنید.4- مقداری نمک، فلفل سیاه، پودر سیر و پودر پیاز اضافه و با دست مواد را مخلوط کنید.5- اگر پودر پیاز ندارید می توانید از یک پیاز کوچک رنده شده استفاده کنید.6- پس از مخلوط کردن مواد یک قاشق غذاخوری آرد را به همراه پنیر پیتزا به مایه ناگت اضافه کنید.7- مایه ناگت را به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا استراحت کند. پس از گذشت این زمان باید ناگت ها را سرخ کنید.8- برای سرخ کردن ناگت ها تخم مرغ ، آرد سوخاری و آرد سفید را به صورت جداگانه در سه کاسه بریزید و تخم مرغ را خوب مخلوط کنید تا یکدست شود.9- به اندازه یک گردو از مایه ناگت بردارید و با دست به آن حالت دهید.10- مایه ناگت را به ترتیب ابتدا در آرد سفید ، سپس در تخم مرغ و پودر سوخاری به خوبی بغلتانید و در روغن بگذارید.