2024/12/09
۱۴۰۳ دوشنبه ۱۹ آذر
پیشنهادات ما
طرز تهیه ناگت مرغ خانگی خیلی خوشمزه

طرز تهیه ناگت مرغ خانگی خیلی خوشمزه

برای تهیه ناگت مرغ خانگی این مطلب را بخوانید

جامعه پویا -ناگت مرغ خیلی غذای خوشمزه و خاصی است این غذا را می توانید در خانه تهیه کنید.

 

بیشتر بخوانید : طرز تهیه چند نوع بورک آسان و بسیار خوشمزه به سبک آشپزهای ترکیه ای

مواد لازم برای ناگت مرغ  ۴ نفر


 گوشت مرغ - ۴۰۰ گرم
  نان تست - ۲ عدد
  آرد سفید - نصف لیوان
  پودر سوخاری نارنجی - به مقدار کافی
  پنیر پیتزا - ۱۰۰ گرم
  تخم مرغ  - یک عدد بزرگ
  نمک و فلفل سیاه - به مقدار کافی
  پودر سیر و پیاز -   به مقدار کافی

 

ناگت مرغ

بیشتر بخوانید :طرز تهیه رولت گوشت ساده و رستورانی

 


طرز تهیه ناگت مرغ خانگی


1- برای تهیه ناگت مرغ خانگی ابتدا وسط نان های تست را  که نرم هستند خارج و در یک کاسه مناسب خرد کنید.2- دو قاشق غذاخوری آب به نان های تست اضافه و خوب مخلوط کنید تا نان های تست نرم شود  و حالت خمیری پیدا کند.3- گوشت مرغ را به قطعات کوچک برش بزنید و به نان باگت اضافه کنید.4- مقداری نمک، فلفل سیاه، پودر سیر و پودر پیاز اضافه و با دست مواد را مخلوط کنید.5- اگر پودر پیاز ندارید می توانید از یک پیاز کوچک رنده شده استفاده کنید.6- پس از مخلوط کردن مواد یک قاشق غذاخوری آرد را به همراه پنیر پیتزا به مایه ناگت اضافه کنید.7- مایه ناگت را به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار  دهید تا استراحت کند. پس از گذشت این زمان باید ناگت ها را سرخ کنید.8- برای سرخ کردن ناگت ها تخم مرغ ، آرد سوخاری و آرد سفید را به صورت جداگانه در سه کاسه بریزید و تخم مرغ را خوب مخلوط  کنید تا یکدست شود.9- به اندازه یک گردو از مایه ناگت بردارید و با دست به آن حالت دهید.10- مایه ناگت را به ترتیب ابتدا در آرد سفید ، سپس در تخم مرغ و پودر سوخاری به خوبی بغلتانید  و در روغن بگذارید.
 

 

پیشنهادات ما
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.