2024/04/25
۱۴۰۳ پنج شنبه ۶ ارديبهشت
طرز تهیه ناگت مرغ خانگی خیلی خوشمزه

طرز تهیه ناگت مرغ خانگی خیلی خوشمزه

برای تهیه ناگت مرغ خانگی این مطلب را بخوانید

جامعه پویا -ناگت مرغ خیلی غذای خوشمزه و خاصی است این غذا را می توانید در خانه تهیه کنید.

 

بیشتر بخوانید : طرز تهیه چند نوع بورک آسان و بسیار خوشمزه به سبک آشپزهای ترکیه ای

مواد لازم برای ناگت مرغ  ۴ نفر


 گوشت مرغ - ۴۰۰ گرم
  نان تست - ۲ عدد
  آرد سفید - نصف لیوان
  پودر سوخاری نارنجی - به مقدار کافی
  پنیر پیتزا - ۱۰۰ گرم
  تخم مرغ  - یک عدد بزرگ
  نمک و فلفل سیاه - به مقدار کافی
  پودر سیر و پیاز -   به مقدار کافی

 

ناگت مرغ

بیشتر بخوانید :طرز تهیه رولت گوشت ساده و رستورانی

 


طرز تهیه ناگت مرغ خانگی


1- برای تهیه ناگت مرغ خانگی ابتدا وسط نان های تست را  که نرم هستند خارج و در یک کاسه مناسب خرد کنید.2- دو قاشق غذاخوری آب به نان های تست اضافه و خوب مخلوط کنید تا نان های تست نرم شود  و حالت خمیری پیدا کند.3- گوشت مرغ را به قطعات کوچک برش بزنید و به نان باگت اضافه کنید.4- مقداری نمک، فلفل سیاه، پودر سیر و پودر پیاز اضافه و با دست مواد را مخلوط کنید.5- اگر پودر پیاز ندارید می توانید از یک پیاز کوچک رنده شده استفاده کنید.6- پس از مخلوط کردن مواد یک قاشق غذاخوری آرد را به همراه پنیر پیتزا به مایه ناگت اضافه کنید.7- مایه ناگت را به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار  دهید تا استراحت کند. پس از گذشت این زمان باید ناگت ها را سرخ کنید.8- برای سرخ کردن ناگت ها تخم مرغ ، آرد سوخاری و آرد سفید را به صورت جداگانه در سه کاسه بریزید و تخم مرغ را خوب مخلوط  کنید تا یکدست شود.9- به اندازه یک گردو از مایه ناگت بردارید و با دست به آن حالت دهید.10- مایه ناگت را به ترتیب ابتدا در آرد سفید ، سپس در تخم مرغ و پودر سوخاری به خوبی بغلتانید  و در روغن بگذارید.
 

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.