2024/04/20
۱۴۰۳ شنبه ۱ ارديبهشت
طرز تهیه پاپ کورن یا ذرت بو داده سرکه نمکی در خانه

طرز تهیه پاپ کورن یا ذرت بو داده سرکه نمکی در خانه

طرز تهیه پاپ کورن سرکه نمکی در خانه را اینجا بخوانید

جامعه پویا -پاپ کورن یا ذرت بو داده سرکه نمکی یک خوراکی مفید وخوشمزه است که در دورهمی های خانوادگی لذت زیادی به مهمانی می دهد. 

طرز تهیه پاپ کورن در خانه را اینجا بخوانید .

 

مواد لازم برای تهیه پاپ کورن سرکه نمکی


  ذرت -  یک استکان
  روغن -  ۲ قاشق غذاخوری
   نمک -  به مقدار لازم
  سرکه  - ۲ قاشق غذاخوری
  کره -  یک قاشق غذاخوری

پاپ کورن


 طرز تهیه پاپ کورن سرکه نمکی


1- ابتدا برگ ها و دانه های ذرت را از بلال جدا کنید و در داخل ظرف مناسبی بریزید و در داخل سینی به صورت یکنواخت پهن کنید تا کمی خشک شود و رطوبت آن کشیده شود (می توانید دانه های ذرت را آماده تهیه کنید).
2- داخل قابلمه مناسبی روغن بریزید و روی حرارت با شعله متوسط بگذارید تا داغ شود سپس دانه های ذرت را اضافه کنید کمی نمک روی دانه های ذرت بپاشید باید دانه های ذرت به اندازه ای باشد که کف قابلمه را بپوشاند و روی هم قرار نگیرد سپس در قابلمه را بگذارید.
3- قابلمه را چپ و راست و مورب کنید تا دانه های ذرت تفت داده شود بعد از ۵  تا ۱۰ دقیقه صدای ترکیدن دانه های ذرت بلند می شود بعد از مدتی دیگر صدای ترکیدن دانه های ذرت خیلی کم می شود. آن گاه قابلمه را از روی حرارت بردارید  و ۵ دقیقه صبر کنید.
4- برای مزه و طعم دار کردن پفیلا، کره را در دمای اتاق داخل ظرف مناسبی بگذارید تا آب شود سپس نمک و سرکه را اضافه کنید و هم  بزنید سپس روی پفیلا  بریزید و در داخل فر با دمای ۱۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۰ دقیقه بگذارید.
 

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.