2024/05/04
۱۴۰۳ شنبه ۱۵ ارديبهشت
طرز تهیه خورش قیمه مجلسی وخیلی خوشمزه

طرز تهیه خورش قیمه مجلسی وخیلی خوشمزه

طرز تهیه خورش قیمه مجلسی خیلی خوشمزه و عالی را اینجا بخوانید

جامعه پویا -خورش قیمه یکی از غذاهای سنتی و محبوب ایرانی است که در مجالس و مهمانی ها پخته می شود. طرز تهیه خورش قیمه مجلسی خیلی خوشمزه را اینجا بخوانید .

بیشتر بخوانید : دستور پخت قیمه مجلسی ونذری جا افتاده با چند ترفند ویژه

 


مواد لازم برای تهیه خورش قیمه 


لپه ۲۵۰ گرم
پیاز متوسط ۲ عدد
لیمو عمانی ۴ عدد
روغن مایع به اندازه کافی
سیب زمینی درشت ۲ عدد
گوشت خورشتی ۴۰۰ گرم
زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی ۳ قاشق غذاخوری
نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی

خورش قیمه مجلسی

طرز تهیه خورش قیمه مجلسی 


ابتدا پیاز را نگینی کنید در قابلمه بریزید و تفت بدهید. توجه داشته باشید روغن داغ باشد و البته روغن زیاد هم لازم نیست. سپس گوشت را به پیاز اضافه کنید و خوب تفت بدهید. 


حالا در قابلمه را بگذارید تا گوشت و پیاز خوب بپزد. بهتر است در این مرحله نمک اضافه نکنید چون نمک باعث سفتی گوشت می شود. 
وقتی گوشت پخت نوبت اضافه کردن لپه است. 


مقداری روغن در یک تابه بریزید و رب را به آن اضافه کنید و خوب تفت بدهید حالا نوبت تفت دادن لپه است، لپه را به رب اضافه کنید و تفت بدهید. حالا زرد چوبه و نمک و فلفل را اضافه کنید و تفت بدهید. بعد به گوشت اضافه کنید. و روی شعله کم قرار دهید تا خوب بپزد. لیمو عمانی و اگر دوست داشتید کمی چوب دارچین اضافه کنید. در خورش را ببندید تا لپه خوب بپزد. وقتی خورش پخت و  قوام آمد و آب خورش از نظر شما مناسب شد شعله را خاموش کنید ، زعفران را اضافه کنید و به مدت یک ربع خورش را با دمکنی دم بگذارید. 


بعد سیب زمینی را خرد کرده و با نمک آغشته کنید تا موقع سرخ شدن طلایی شود. وقتی سیب زمینی را سرخ کردید به مقدار کمی به آن زعفران اضافه کنید و سپس خورش را سرو کنید. 
خورش را با پلو سرو کنید.


نکته


قبل از اینکه خورش را سرو کنید چوب دارچین را از آن جدا کنید. برای اینکه جدا کردن چوب دارچین راحت باشد می توانید آن را به نخ ببندید و سر نخ را از قابلمه بیرون بگذارید. 
تفت دادن لپه برای این است که لپه حین جوشیدن وا نرود. 
هفته های لیمو عمانی را بگیرید تا به خورش طعم تلخی ندهد. 

برای اینکه خورش قیمه خوشمزه شود بهتر است از  گوشت گوسفندی استفاده کنید. 

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.